Lief dagboek #37 – Hoe gaat het nu eigenlijk met mij?

2-P1120175
Het is weer maandag, tijd om mijn gedachtenspinsels te delen met jullie, mijn lieve volgers. Ik vind het stiekem nog elke dag een feestje dat ik artikelen mag schrijven die ook nog eens gelezen worden door zoveel mensen. Iets wat ik nog steeds niet helemaal besef. Vooral niet als ik zo open praat over alles wat mij bezig houdt. Maar goed, toch blijf ik het lekker doen dus op naar een nieuw ‘lief dagboek’ verhaal.

Lief  dagboek,

Het is voor mijn gevoel alweer een tijdje geleden dat ik heb gepraat over hoe het nu met mij gaat en vandaag leek het mij daar weer eens tijd voor. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het gaat met ups en downs op dit moment. Mentaal gaat het al een stuk beter dan in het begin van de maand, zo rond de sterfdag van papa. Fysiek ben ik echter een hoopje ellende op sommige momenten.

Zo heb ik eigenlijk al bijna 2,5 week last van een ontsteking in mijn vinger. Waar jullie mij adviseerden om te baden in soda heb ik dat ook elke keer netjes gedaan. Helaas kwam er weinig vooruitgang en had ik er heel veel pijn aan. Gelukkig is na 1,5 week de druk er vanaf gegaan doordat de ontsteking een beetje open is gegaan. Echter bleef hij daarna alleen maar groeien en vond mam het afgelopen donderdag toch echt eens tijd dat ik langs de dokter ging. Heb ik weer, dacht ik zelf, niemand hoeft hiervoor naar een dokter en ik weer wel. Een beetje balen maar met goede hoop ging ik naar de dokter. Helaas kon zij niks doen aan de zwelling en vertelde ze mij dat het ging om een diepe ontsteking waarvoor ik een antibiotica kuur moet doen. Nu zit ik dus aan een kuur vast en hoop ik dat het hiermee opgelost gaat worden.

Daarnaast maakte ik dit weekend weer echt zo iets klunzigs mee. Ik moest om 7.00 uur ’s ochtends beginnen bij de Albert Heijn in verband met het paasweekend. Val ik voordat ik goed en wel bij de Albert Heijn ben van mijn fiets op echt een mega gênante manier. Gelukkig heb ik zelf alleen een soort van ‘blauw’ scheenbeen en een schaafwond onder mijn knie. Het ergste vond ik nog dat mijn enige fatsoenlijke spijkerbroek nu een scheur heeft net onder de knie. Niet op een fashionable plek ofzo. Hopelijk kan de broek nog gemaakt worden en is de rest snel hersteld. Dit overleven we wel weer ;-) Tevens weer een reden om te gaan shoppen!

Zoals ik al zei gaat het dus op fysiek gebied niet helemaal succesvol. Maar goed, dat mag de pret niet drukken op al het moois wat komen gaat (na de tentamenweek). Het verzetten van de klok het afgelopen weekend is het begin. De lente staat voor de deur, het is tijd om op te bloeien!

Ik kan niet wachten tot ik door mijn antibiotica kuur heen ben, mijn vinger weer normaal functioneert en de tentamens voorbij zijn. Laat ik daar vandaag dan maar even voor gaan knallen. Let’s do this!

Liefs, Sophie
Hebben jullie nog plannen op deze tweede paasdag? 

7 comments

  1. Vallen met de fiets, echt iets wat ik ook zou voorhebben, dus zo gek is het niet (misschien?)

    Ik hoop dat het met die ontsteking op je vinger snel weer beter gaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge