Lief dagboek #36 – Zon, vakantie, pizza en weinig concentratie

wk 11
Deze week een keer een fotodagboek van de afgelopen week. Een week waarin ik natuurlijk naar school ging, maar ook heel veel sociale dingen heb gedaan. Gezellig! Benieuwd wat ik deze week heb gedaan?

Processed with VSCO with a5 preset

Deze week begon in het stralende zonnetje op het perron. Wat fijn zeg dat de temperatuur langzaamaan weer omhoog gaat.

Processed with VSCO with a5 preset

Selfie in de trein! Deze week hoefde ik (alweer) bijna niet naar school. Elke dag maar een uurtje en soms twee uurtjes. Niet echt fijn aangezien ik best veel tijd kwijt ben met reizen. Zo ben ik uiteindelijk toch bijna de hele dag weg. Vooral op maandag, als ik ’s avonds ook moet werken om 17.00u.

Processed with VSCO with a5 preset

Dinsdag was ik vrij en stond er een lunch gepland met Kim, lekker! We hebben in de middag gezellig bij gekletst en zijn nog een winkel in gegaan om wat kleren te kijken :) Even inspiratie op doen voor het komende seizoen!

Processed with VSCO with a5 preset

’s Avonds ging ik nog even langs een andere vriendin op ‘zieke’ bezoek. Ik nam wat lekkers mee en het pleisterdoosje met pleisters wat ze eerder stiekem al wilde hebben. Bovendien paste het nu wel bij het ziekenbezoekje. We hebben fijn kunnen kletsen en ik ben blij dat ik even langs ben geweest. Ze had zelfs speciaal voor mij voetbal opgezet (Atletico Madrid – PSV), lief haha!

Processed with VSCO with a5 preset

Woensdag ging ik eerst een aantal uur naar school, eindelijk eens niet voor maar een uurtje naar Den Bosch. Toen ik thuis kwam ging mam een cake bakken en toen ze vroeg of mijn zusje en ik deze staven af wilden likken konden we natuurlijk echt niet weigeren. Zo lekker haha!

Processed with VSCO with a5 preset

Op woensdagavonds ging ik naar Martijn toe voor iets heel leuks! Namelijk het boeken van onze zomervakantie! Woehoe! Na heeeeeeeel lang twijfelen, scrollen, klikken en keuren zijn we eruit gekomen! We gaan naar Tenerife deze zomer!

Processed with VSCO with a5 preset

Donderdag was ik alweer vrij, mijn weekend was begonnen. Ik wilde een productieve dag maken van deze donderdag maar die viel spontaan in het water doordat ik online kleren aan het kijken was. Uiteindelijk heb ik me daar echt de hele ochtend mee bezig gehouden en heb ik een aantal dingen besteld. Zo veel makkelijker dan naar de stad gaan… . Ik heb op dit moment nog helemaal niets nieuws voor het komende seizoen en ik  moet natuurlijk nog wel iets zonnigs aanschaffen voor mijn tripje naar Valencia over drie weken ;-). ’s Middags besloten mam en ik ook nog even naar de winkel in ons dorp te gaan maar daar was alles het ‘net niet’, helaas! Als lunch genoten we buiten in de achtertuin van onze ‘gebakken kaas- boterham’ en het zonnetje. Zo heerlijk om weer buiten te kunnen zitten! Verder heb ik op donderdag nog gewerkt en baalde ik er een beetje van dat ik de dag niet nuttiger heb besteed. Zo zat ik donderdagnacht nog het artikel van vrijdag te typen….

Processed with VSCO with a5 preset

Vrijdag was een hele leuke dag! Eerst ging ik naar een verjaardag van een neef van mij en daarna ging ik weer op weg naar Den Bosch. Er stond namelijk weer een etentje op de planning met de meiden van de Adorable Bookclub. Het was weer super gezellig en wat zijn we onwijs verwend door die lieve meiden! We kregen zoveel leuks mee naar huis, echt ongelofelijk dat ik dit allemaal mee mag maken. Nogmaals, dankjewel!

Processed with VSCO with a5 preset

Zaterdag was ik de hele middag in de Albert Heijn te vinden om te werken en in de pauze stonden er allemaal gebakjes, lekker! Ik probeerde dit gebakje eens en het was echt lekker! Zaterdagavond heb ik samen met mijn zusje een bezoekje gebracht aan oma en voor de rest heb ik niet zoveel gedaan.

Processed with VSCO with a5 preset

Op zondagmorgen zat ik alweer op de fiets naar het hockeyveld. De tweede wedstrijd voor mij alweer en ik ben zo blij dat ik die keuze heb gemaakt om weer te beginnen. Helaas ging deze wedstrijd wat minder goed maar hopelijk kunnen we dit resultaat een volgende keer weer rechtzetten!

Processed with VSCO with a5 preset

Thuis dook ik meteen achter de computer om aan school te werken en keek ik PSV-Ajax. Hier werd mijn humeur helaas niet beter van en ik heb uiteindelijk ook niet veel aan school kunnen doen. Oeps, Lazy sunday!

Processed with VSCO with a5 preset

Naja, zoals je ziet was deze week helaas niet zo productief als gehoopt. Wel heb ik bezoekjes gebracht en heb ik leuke dingen gedaan! De tentamenweek komt nu stiekem toch wel dichtbij dus ik hoop dat de komende week toch wat productiever gaat zijn! Ik moet weer even in het ‘leer-ritme’ komen na mijn stage volgens mij. Ondertussen blijf ik trouwens wel genieten van de paaseitjes, die weer volop in de winkels liggen. Stiekem zo lekker!

Liefs, Sophie
Hoe was jouw week?

14 comments

 1. Ah fijn dat je inderdaad zo’n fijne week hebt gehad met veel gezellige dingen:) Helaas niet zo productief als je had gehoopt, maar dat komt vast allemaal wel weer goed! Dat is in ieder geval ook wat ik mezelf voorhoud, haha;) En woehoeee wat mega leuk en fijn dat jullie lekker op vakantie naar Tenerife gaan! Dat wordt vast genieten!! X

 2. Woow zo’n leuke week :) bij mij is het niet zo :( 3/5 dagen leer ik tot ik ga slapen, en in het weekend ook 1op 2 dagen gans de dag
  Nooit heb ik tijd om leuke dingen te doen! Ik ben zo jaloers op je week ;) xx
  Iris schreef onlangs …Matchbox

 3. ah joh, niet elke week kan productief zijn toch? Ik had afgelopen week hetzelfde als jij, even nit zo productief.. Deze week gaat dat hopelijk beter! :)

 4. Wat leuk dat jullie naar Tenerife gaan. Het is er erg mooi!
  Waar gaan jullie precies heen? Wij zijn bij Playa de Las Americas geweest, mooi gebied! :-)
  Het enige nadeel vonden wij het zwarte strandzand daar, gelukkig waren er wel een aantal witte stranden maar daarvoor moesten we een stukje rijden. Dus mijn tip is: neem zwemschoenen mee, anders verbrand je je voeten! :-P

 5. Ohhh paaseitjes <3. Ik eet al twee jaar geen chocolade meer, maar met Pasen en met kerst (en sinterklaas enz… ;p) heb ik daar toch wel lichtelijk moeite mee hoor! Leuke foto's trouwens, ook héérlijk eten! Jummm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge