Lief dagboek #35 – Zoveel plannen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Lief dagboek,

Het is weer maandag en het weekend is weer over. Wat was het toch een heerlijk weekend met veel zonnestralen! Daar hou ik zelf in ieder geval wel enorm van! Ook superfijn dat het alweer zo lang licht blijft! Zo typ ik dit tegen 19.00u ’s avonds op zondagavond en is het nog steeds licht buiten!

Met ‘Light it up’ van Major Lazer in mijn oren gaan mijn gedachten al snel weer terug naar mijn ontzettend fijne tijd in Amsterdam. Ik denk er echt nog zo vaak aan terug! Zoals ik al vaak heb gezegd is dat echt een van de beste beslissingen geweest ‘ever’, naast mijn blog natuurlijk! Ik heb eigenlijk nog zoveel te vertellen over mijn tijd daar dat er vast nog een hoop artikelen aan zullen komen over op kamers gaan, de lekkere gerechten die ik daar heb leren koken én natuurlijk mijn mini-bucket list! Daar heb ik jullie nog helemaal niet over verteld.

Ik ben nog maar iets meer dan een maand thuis en er gaan alweer zoveel leuke dingen gebeuren zoals mijn tweede reis alleen naar Valencia! Ik heb er nu alweer onwijs veel zin in! Ook gaat er iets heel groots gebeuren dit jaar wat sinds vandaag dus echt vast staat. Ik houd het nog even voor mezelf, maar ik beloof jullie op tijd te informeren haha! Verder heb ik vandaag (zondag) weer voor het eerst gehockeyd. Het ging niet ‘geweldig’ voor mijn gevoel maar ik heb toch drie keer mogen scoren. Yay! Ben het dus niet verleerd! Vond het stiekem wel spannend aangezien ik nu met Dames Jong 1 mee speel in plaats van de Dames 6. Klein verschil, maar belangrijk detail aangezien ik dan toch wel extra druk voel om te presteren, er zitten namelijk zoveel goede speelsters in dat team! Gelukkig was deze tegenstander niet te moeilijk en kon ik zo mooi even wennen aan het nieuwe team. Kortom, het kon weer eens ‘niet beter’. Toen ik mijn eerste goal maakte ging er natuurlijk wel even door mij heen van, yes pap! Dan mis ik hem stiekem nog een stuk erger nu hij niet eens weet dat ik hoger ben gaan spelen. Hij zou het namelijk heel cool gevonden hebben :)

Toen papa nog leefde kregen we altijd een euro als we scoorden. Nou scoorde ik in het begin bijna nooit en liep mijn winst na een seizoen in enkele euro’s af, maar het ging om het idee haha! Nu zou die ‘1 euro- regel’ denk ik niet meer gelden nu ik me beter heb ontwikkeld als voorspeler haha. Wel de eerste opmerking die mijn zusje maakte toen ik thuis kwam en ze hoorde dat ik drie keer had gescoord. Ze zei: ‘Ja anders had je nu drie euro gehad!’. Stiekem toch best grappig dat ze daar aan dacht.

Morgen weer een nieuwe week, de tentamens kruipen steeds dichterbij. Denk dat ik deze keer maar eens op tijd ga beginnen (dit klinkt heel herkenbaar). Ben na de overlijdens dag van papa echt even te druk in mijn hoofd en heb de afgelopen week dan ook eens echt rustig aan gedaan en daarbij een uitgebreide planning gemaakt voor wat ik de komende weken nu eigenlijk ga doen. Zo fijn en rustgevend dat alles nu op papier staat en dat ik het niet meer hoef te onthouden haha. Er staan trouwens superleuke dingen deze week op de planning! Ik denk dan ook dat ik van mijn dagboek van volgende week een fotodagboek maak :)

Voor nu ga ik gauw wat aan school doen. Ik heb last van een ontsteking aan mijn vinger (denk ik) en het typen doet eigenlijk best wel pijn! Vervelend! Gelukkig hoef ik niet veel meer te typen en ga ik vanavond eventjes kijken of ik er iets aan kan doen.

Een fijne maandag!

Liefs, Sophie

Hoe was jouw weekend?

6 comments

  1. Heerlijk hè? Dat het weer langer licht is buiten. Geeft zoveel energie. Tof dat je het sporten weer hebt opgepakt en meteen zo lekker gaat! Ben benieuwd naar je week, deze week!

  2. Wat fijn dat je weer bent gaan hockeyen en dat het zo goed ging :-) Je papa zal van in de hemel wel mee gekeken en gesupporterd hebben denk ik :-) En wat schrijf je toch goed, Sophie, zelfs in je dagboek ;-)

  3. Heel gaaf dat je weer in je eentje op reis gaat. Valencia lijkt mij zó’n gave stad! Dat moet vast geweldig worden Sophie. :)
    Super fijn dat je drie keer gescoord hebt. Vooral nu je in een hoger team zit! Ahhh, ik krijg mijn hockey gevoelens weer terug als ik over jouw wedstrijd lees hihi.

  4. Wat een fijne post, er klinkt zo veel positiviteit in door! Drie keer scoren vind ik super goed trouwens, wauw! Tof ook dat je hoger bent aan spelen, word je vast heel blij van. Zooo leuk dat je naar Valencia gaat, en ook nog eens helemaal alleen! En ik ben benieuwd naar dat andere plan..!! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge