Lief dagboek #31 – Rijkdom en een nieuwtje!

P1140153
Het is zondag avond en ik zit al de gehele dag achter de computer. Oeps! Het einde van de vakantie is nu echt een feit en er moest nogal wat gebeuren voor school. Tijd om nog eventjes mijn gedachten met jullie te delen in mijn online dagboek.

Lief dagboek,

Wat heb ik een fijne carnavalsvakantie gehad. Ik heb twee dagen carnaval gevierd en heb heel wat uren in de Albert Heijn doorgebracht. Daarnaast ben ik samen met mijn moeder en zusje naar het Beeld en geluid museum geweest waar ik deze week nog een artikel over ga schrijven! Ook het weekend was weer fijn, met familie en vriendinnen breng ik deze toch wel het liefste door.

Wat heb ik me rijk gevoeld deze week en wat voor fantastische mensen heb ik om me heen. Nooit verwacht, nooit gedacht maar als ik bij hun ben hoor ik altijd wel van iemand dat ik altijd aan het lachen ben. Stiekem wel fijn om te horen aangezien ik er eigenlijk helemaal niet mee bezig ben. Het feit dat je geaccepteerd wordt en dat mensen om je geven is echt hartverwarmend en zo fijn! (Ik voel me weer gelukkig als ik er alleen al aan terug denk!) Hopelijk mag ik dit gevoel nog heel lang bij me dragen want het voelt heel bijzonder.

Ik heb weer veel blogideeën en ik hoop dat ik ook de tijd heb om deze allemaal uit te werken. Wat betreft bloggen heb ik niet echt een vlekkeloze week gehad. Door de drukte in mijn sociale leven, moest mijn blog er eventjes onder lijden. Maar, goed nieuws! Ik ben weer terug van weggeweest :) Ik ben ook deze week weer twee dagen vrij van school en hoop eindelijk weer eens vooruit te kunnen werken voor mijn blog. Ook heb ik het afgelopen weekend mijn vlog met jullie gedeeld. Stiekem toch ook weer altijd spannend om te doen!

Verder heb ik ook nog een nieuwtje! Ik ga namelijk weer beginnen met hockeyen. Ik miste het stiekem toch wel heel erg om te sporten en ik ben wat hardlopen betreft echt een ‘mooi weer loper’. Niet echt iets wat vaak voorkomt in de winter haha ;-) Ik heb er in ieder geval weer onwijs veel zin in om er weer een half seizoen tegenaan te gaan!

En nu is het alweer bijna 12 uur ’s nachts. Mijn voornemen om wat meer uren te slapen komt niet echt tot uiting, oeps! Tijd om vlug mijn bedje in te duiken. Morgen beginnen we weer met het normale leven.

Liefs, Sophie
Wanneer voel jij je rijk?

Heb jij mijn enquête al ingevuld? Dat zou ik namelijk heel tof vinden!

10 comments

  1. Wat fijn om te lezen! En leuk dat je weer gaat hockeyen. Ik herken het hardloop-dilemma, dus ben wel blij dat ik daarnaast één avond in de week dans.

    Ik voel me rijk wanneer ik ’s ochtends mijn bed uit stap. Alleen al het feit dat dat kan (omdat het eerder niet kon), laat mij het gelukkigste mens op aarde zijn en ik hoop dat dat gevoel nooit meer weg gaat.

  2. Ah! Wat ontzettend goed om te lezen. Fijn dat je weer begint met hockeyen! Daar ga je vast veel plezier uithalen.

    Ik voel me rijk aan het einde van een concert. Alle ontlading komt eruit door het applaus van het publiek. Op zulke momenten besef ik me pas hoe bevoorrecht ik ben! Daar kan ik echt intens van genieten! Reizen met dierbaren is ook een van de dingen waar ik me echt rijk door voel! :-)
    Desiree schreef onlangs …Het is koffietijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge