Lief dagboek #22 – (te) druk!?

Processed with VSCO with a5 preset
Jongens, wat zou ik toch graag willen dat het leven even een pauze knop zou hebben. Nu ik op zondagmiddag zelfs bezig ben met mijn stageonderzoek weet ik pas hoe druk mijn leven eigenlijk is. Ik heb het gevoel dat ik op een lopende band sta die steeds sneller gaat. Hoe ga ik dit drukke leven volhouden!?

Lief Dagboek,

Daar ben ik weer! De aanstaande weken vallen zeker weten onder de drukste weken van het jaar. Alles en iedereen vraagt om aandacht en ik weet dat ik echt het onderste uit de kan moet gaan halen om dit alles en iedereen aandacht te geven.

Albert Heijn
Zoals jullie weten werk ik naast mijn stage ook nog in het weekend bij de Albert Heijn. De tijd van de topdrukte op de werkvloer is weer vol op aanwezig op dit moment en dat wordt dit weekend nog eens extra benadrukt doordat ik op zaterdag van 12.30 tot eind moet werken en op zondag van 8.45u tot 12.45u. Vanaf vandaag ga ik dus 12 dagen achter elkaar werken. Hoe ik dit ga doen weet ik nog niet maar dat het enorm zwaar gaat worden weet ik wel!

Stage
Het einde van mijn stage komt steeds meer in zicht. Op woensdag 20 januari heb ik mijn eindpresentatie en er moet nog een hoop op papier komen voordat het af is. Tijd om gas te geven dus! Ondanks dat ik nu ook heel veel meewerk met de afdeling moet ik toch echt tijd vrijmaken voor mijn onderzoek. De tijd blijft namelijk maar doortikken!

Blog
Mijn blog verslons ik af en toe een beetje door de drukte op dit moment. Superzonde aangezien ik nog steeds een gat in de lucht spring bij elke reactie en bij elke nieuwe volger. Ik zou het onwijs cool vinden als ik dit jaar af kan sluiten met 300 followers. Het is misschien alleen niet zo realistisch als ik zelf zo weinig aandacht spendeer aan mijn blog. Tijd om daar dus verandering in te brengen.

Kerst
Op spotify luister ik al regelmatig de kerstmis afspeellijsten. Heerlijk om zo in de sferen te komen en mee te zingen met typische kerstsongs. Dit jaar vieren we kerst bij ons met de familie en er zal dus veel geregeld moeten worden. Ook doe ik een soort van surprise bij mijn vriend dus creativiteit is gewenst. Oh my, kunnen jullie geloven dat het over minder dan 3 weken al zo ver is!

Mini Bucketlist
Toen ik net in Amstelveen kwam te wonen heb ik een mini bucketlist opgesteld. Wel zo leuk om daar ook nog eens aan te denken en te kijken wat er nog mogelijk is in deze korte tijd dat ik nog hier zit!

Kortom, genoeg om te doen!

Liefs, Sophie

Heb jij het ook zo druk?

5 comments

  1. Wat heb je het toch onwijs druk meis! Ik weet hoe het is om stage te lopen, te studeren en in het weekend ook nog te werken. Ik vond dat toen ook heel erg druk en dan moet je ook nog aan jezelf denken en aan je sociale contacten èn aan je blog! Hopelijk vind je ook wat meer rust en mogen wij genieten van meer artikelen op je blog! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge