Lief dagboek #12 – de stralende zon en een grote garderobe

wpid-img_20150927_134222.jpg
Hoi hoi! Het is alweer zondagavond en ik ben net weer aangekomen in mijn kamer. Tijd om mijn gedachtes en gevoelens op te schrijven in ‘mijn dagboek’. Ik vertel je vandaag graag over mijn weekend, het stralende zonnetje en ik deel een nieuw nummer voor deze week, lees je mee?

Lief dagboek,

Dit weekend was enorm fijn, ik heb veel gedaan en heb enorm genoten van alles. Dit keer was ik lekker lang thuis en dat beviel me enorm goed, even rust in mijn hoofd en ik knapte langzaamaan op in deze dagen. Donderdag werkte ik thuis aan mijn stageverslag en keek ik ’s avonds met mam en mijn zusje naar Expeditie Robinson, heerlijk relaxed op de bank. Op vrijdag moest ik al vroeg op naar school waar ik feedback kreeg op mijn tot nu toe gemaakte werk. Deze bijeenkomst was een eyeopener voor alle verbeteringen maar ook echt voor wat een geluk ik wel niet heb met mijn stageplek! Ik verliet het klaslokaal rond het middaguur met een big smile en een hoofd vol ideeën.

Vrijdagmiddag ging ik even Eindhoven in om nog wat leuke dingetjes te vinden voor het komende seizoen. Mijn vriend sloot later aan en met goed gevulde tassen gingen we weer naar huis, mijn garderobe is compleet! Toevallig was Anne ook in de stad en dus moest ik echt even langs voor een mini kletspraatje. Als ik over al die reisjes van Anne hoor en zie wil ik zelf ook alleen maar weg! #jaloers haha! Vrijdagavond ging ik borrelen met twee lieve vriendinnen en zo kletsten we bij over onze stages en nog veel meer. Zo fijn als je elkaar al lang niet meer gezien hebt!

Zaterdagochtend ging ik samen met opa en oma richting het voetbalveld. Mijn nichtje speelde een oefenwedstrijd tegen haar oude club. Op dit moment speelt ze bij Mönchengladbach wat natuurlijk enorm goed is! Met een trotse opa en oma stond ik dan ook in het stralende zonnetje langs de kant. Ze wonnen met 4-1 en ze scoorde uit een penalty, toppie! ’s Middags had ik een luie dag en genoot ik vooral van het zonnetje dat scheen. ’s Avonds werkte ik een aantal uur bij de AH en was ik super vroeg klaar! Ook wel eens fijn!

Zondag ben ik bijna de hele dag buiten geweest. Ik stelde voor om naar de bossen te gaan en samen met mam, mijn zusje en een vriendinnetje van mijn zusje gingen we tegen de middag heerlijk wandelen. Mam en ik wandelde een rondje om de vennen terwijl mijn zusje samen met haar vriendin mijn fototoestel mocht gebruiken. Toen we de ronde gelopen hadden maakte ik nog een paar foto’s van hun samen en genoten mam en ik nog even op een bankje van het zonnetje. Toen we thuis kwamen aten we heerlijke zelfgemaakte groetensoep en vertrok ik al gauw op nieuw naar de bossen! Een vriendin vroeg of ik mee wilde om foto’s te maken en zo gezegd zo gedaan! We maakte wat foto’s voor mijn blog en ik maakte er een aantal van haar. Fijne middag besteding zo in de buitenlucht!

Krijgen jullie van wandelen ook zijn fijn en rustig gevoel? Bij mij werkt wandelen echt heerlijk relaxed om mijn gedachten wat weg te laten waaien. Zo kan ik er deze week weer met frisse moed en veel energie tegenaan! Ik heb helemaal zin om de verbeteringen door te voeren en verder te werken aan mijn stageopdracht. Voor nu ga ik gauw mijn pyjama aan doen en kruip ik in mijn bedje om na te genieten van dit te fijne weekend.

Deze week ga ik éindelijk de vakantiefoto’s delen met jullie, oeps! Be prepared voor veel zon, zee strand en natuur!

Liefs, Sophie

Het liedje van deze week is ‘Follow the sun – Xavier Rudd’, een fijner nummer om te luisteren met het stralende zonnetje door het glas is er niet! De tekst past zo enorm bij mijn levensstijl van deze zomer. Zodra deze op staat ga ik even extra genieten. <3

So follow, follow the sun,
the direction of the birds,
the direction of love.
Breathe, breathe in the air,
cherish this moment,
cherish this breath.
Tomorrow is a new day for everyone,
brand new moon, brand new sun.

Hoe was jou weekend?

7 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge