Klaar voor de lente! – OOTD

Woensdag ging ik met mam naar de stad voor nieuwe kleren. Want het is tenslotte alweer lente! Gisteren was het al meteen zo’n mooi weer dat ik besloot mijn nieuwe jas en shirt meteen te dragen. Vandaag laat ik mijn ‘outfit of the day’ aan jullie zien!

Voor ik jullie mijn outfit of the day wil laten zien wil ik graag wat zeggen. Ik schrijf normaal namelijk nooit artikelen over fashion of make-up, gewoon weg omdat ik er niet zoveel verstand van heb als iemand die er speciaal een blog voor heeft aangemaakt! De uitspraak: “Schoenmaker blijf bij je leest” galmt door mijn hoofd als ik droom over mooie make-upjes (en hoe fantastisch het zou zijn als ik die dan ook nog mooi kon aanbrengen) en prachtige combinaties van kleren (waar ik ook ooit nog skills van hoop te krijgen). Maar goed, waarom post ik nu toch een artikel over mijn outfit?

De ondertitel van mijn blog is: Samen opzoek naar alle mogelijke manieren van geluk.

En gisteren was zo’n dag dat ik dacht, ja vandaag word ik gelukkig van het feit dat ik mijn lente kleren weer aan kan. En ik was natuurlijk blij met mijn nieuwe aanwinsten! Vandaar dat ik heb besloten om jullie mijn outfit te laten zien! Want tevreden zijn hoe je eruit ziet is tenslotte ook een manier van geluk!

Processed with VSCOcam with lv03 preset
Dit is de outfit van gisteren! Mijn nieuwe lichtblauwe zomerjas en een nieuwe top! Ik ben er alleen nog niet aan uit wat voor kleur sjaal ik wil dragen bij deze jas. Wat zou jij doen?

P1140338 (2)
Ik draag zoals altijd de ring die ik van papa heb gekregen. Zonder ga ik de deur niet uit! Daarbij heb ik ook een armband om die ik kreeg van twee lieve vriendinnen! Zie je trouwens de kleur van de jas, oooh ik vind hem zo mooi lichtblauw!

Processed with VSCOcam with t1 preset
Zie jij de vlinder achter mij? Die kreeg mijn zusje van haar klas toen papa was overleden. We hebben hem een mooie centrale plek gegeven in de tuin! Oh en de zon niet te vergeten, die maakt me ook zo gelukkig! Ik kan niet wachten totdat onze tuin weer in bloei staat! Nu is alles nog een beetje kaal :(

P1140345 (2)
De trui die ik draag is lekker dun en precies goed met dit lente weer! Het heeft aan de achterkant knoopjes zitten. Leuk detail!

P1140380 (2)
Natuurlijk konden mijn geliefde “witte” All Stars niet ontbreken! Deze draag ik nu al jaren en ik blijf ze fijn vinden. Echte ‘lente’ schoenen! Misschien geen ultra fashionable outfit maar wel gewoon typisch mij en daar draait het om bij geluk!

Jas – Only
Shirt – Only
Broek – Zara
Schoenen – All Stars
Armband – Josh

Yes, door het maken van deze foto’s kwam ik ineens in de mood om meer foto’s te gaan maken voor op mijn blog! Ik heb dus weer helemaal zin om het op te pakken zoals ik eerst altijd al deed toen ik elke maand nog mijn profiel foto wisselde (toen Hyves nog bestond, lang lang geleden). Niet dat ik vanaf nu elke maand een nieuwe Sidebar foto ga instellen maar ik heb er helemaal zin in om mooie foto’s te maken voor op mijn blog! Thanks to mam en mijn zusje voor deze foto’s!

Wat vinden jullie van het artikel? Heb jij wel ooit getwijfeld bij het plaatsen van een artikel? Ohja en niet geheel onbelangrijk, wat voor kleur sjaal zou jij combineren met die blauwe jas? 

49 comments

 1. Leuk om eens een outfit van je te zien! Mooi meisje ben je!
  Ik lees wel vaker je persoonlijke artikelen en daarin heb je je – door alles heen – heel sterk ontwikkeld en dat lees je terug, maar zoals je zelf al zegt: ook een (nieuwe) outfit kan je gelukkig en blij maken, helemaal prima toch? Het is jouw blog, dus doe waar jij je goed bij voelt!
  Ik schrijf zo nu en dan wel eens artikelen die ik dan vervolgens niet plaats, denk dat iedereen dat wel eens heeft. Hoewel, als ik ze dan met twijfels wél plaats worden ze vaak beter gelezen/ontvangen dan ik had verwacht, haha.
  Linda schreef onlangs …Met Pasen naar de kinderboerderij.

 2. Wat een toffe outfit, Sophie! Om vrolijk van te worden! Ik ben ook geen fashionchick, haha. Dus qua kleur sjaal? Goede vraag! Hihi. Ik ga vaak met mijn jas naar de stad en houd er dan verschillende sjaals bij. Misschien is dat een idee om te doen? :) X
  Renske schreef onlangs …Help! Sollicitatiekriebels!

 3. Gave outfit zeg! Zou typisch iets zijn dat ik ook aan zou trekken, dus heb het shirt en de jas op m’n wishlist gezet. Ik ben zeker in voor vaker zo’n toffe outfit! En qua sjaal, hm. Ik denk dat gebroken wit wel leuk erbij zal staan, maar eerlijk gezegd ben ik niet zo van de sjaaltjes.

  Geniet van deze mooie dag!

  1. Ik vind het leuk dat je de outfit toch hebt gedeeld en erbij hebt uitgelegd waarom, zo vind ik het heel goed bij je blog passen. En soms mag je ook gewoon iets posten omdat je het leuk vindt, ook al past het misschien niet helemaal bij je blog ;-) Ik zou voor een witte sjaal gaan, het kleurtje is inderdaad niet makkelijk te combineren. Verder eventueel een sjaal met een printje met wit-lichtblauw-lichtgroen of zo… Zo heb ik er eentje liggen, daarmee dat ik eraan denk haha!

 4. Hee meis!
  je jas ziet er indd echt heel mooi uit! Mooi dat het verhaal over je ring er ook in staat. Qua sjaal zou ik gaan voor een lichtgrijs,taupe, lichtbeige, hou het lekker makkelijk!

  xx

 5. Jeej! Je shirt is echt leuk zeg.. en wat draag je je haar mooi daar zeg: echt een dikke crush op jouw haar hierow ;-) Kan je in ieder geval vaker doen hoor.. X

 6. Juist leuk dat je je outfit laat zien :D Zoals je zegt inderdaad, zolang jij het leuk vindt om te doen is het artikel ook leuk om te lezen :) Ik word er in ieder geval vrolijk van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge