De I love summer tag!

P1120369

Het weer is puur genieten op dit moment! Oké een klein beetje heet… Het zonnetje straalt vol op en ik drink liters wat op een dag (wonder!). Door Sophie en Deisy werd ik getagd voor de ‘I love summer tag’ van Arne en Frauke. Hoe toepasselijk nu met dit tropische weer en echt ontzettend leuk aangezien ik de tag bij iedereen echt heel leuk vind om te lezen! Ik krijg er meteen een zomers gevoel van als ik de antwoorden van de tags lees! Nu is het mijn beurt en ik vind het onwijs leuk! Zonnebril op, een fris drankje en vers fruit bij de hand? Let’s go!

1 ☼ Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Dat zijn er eigenlijk vier! Ik heb een zwak voor citroen, meloen, after eight en truffel! Ik sta telkens weer voor een dilemma wanneer ik een ijsje haal bij de ijssalon! Gelukkig hebben wij als regel op vakantie: Elke dag een ijsje! :D

2 ☼ Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Het eerste wat in me op komt is een korte broek. Ik ben nu eenmaal niet zo’n rokjes mens en ik kan dan ook niet wachten totdat ik al mijn leuke korte broekjes weer kan dragen! Verder vind ik het ook helemaal prima om de hele dag rond te lopen in een luchtig strandjurkje! Het ultieme vakantie gevoel!

3 ☼ Wat is je favoriete zomerse drankje?
In de zomer drink ik enorm veel water! ’s Avonds geniet ik dan graag van een fruitbiertje al ben ik ook wel in voor een sangria of iets anders lekker zoets!

4 ☼ Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?
Luieren! De zomer is er om bij te komen van de rest van het jaar! Ik parkeer me met een glas water en een goed boek in een ligstoel in het stralende zonnetje en kom er pas weer uit als het echt moet. Heerlijk om die warme zonnestralen op je huid te voelen! Ohja, ook gebruik ik de ‘slecht weer dagen’ in de zomer altijd voor een grote opruimbeurt zodat ik weer klaar ben voor het nieuwe schooljaar.

5 ☼ Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Aangezien ik heel veel foto’s maak in de zomer en als we op vakantie zijn draag ik eigenlijk altijd wel wat make-up. Een likje waterproof mascara en mijn oude vertrouwde (waterproof) oogpotlood zijn voldoende! Oh en ik kan ook niet zonder lippenbalsem aangezien ik mijn lippen erg snel verbrand.

6 ☼ Wat is je favoriete zomerse liedje?
Ik heb er een handje van om hits al suf te draaien voordat ze hits worden. Op dit moment heb ik nog niet echt rondgekeken op spotify maar zodra het een vrolijk gevoel geeft ben ik om! Walking in the sun – pang! vind ik wel een fijn liedje voor nu!

P1090139

7 Welk zomers gerecht eet je het liefst?
De zomer staat gelijk aan veel buiten eten. Dit doe ik dan ook het liefst in de vorm van bakplaten en barbecueën. Hierbij mogen frisse salades met fruit of de heerlijke self-made pasta salade van mijn tante niet bij ontbreken net als het stokbrood met salade! So yummy!

8 ☼ Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Ik en knutselen is nog niet echt een ‘match made in heaven’. Ik heb de ultieme (easy) zomer Do It Yourself nog niet gevonden dus!

9 ☼ Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
Ik draag zomers dezelfde geurtjes als in de winter. Op vakantie neem ik wel altijd een nieuwe parfum mee. Zodra ik deze geur nog eens ruik na die ene vakantie moet ik altijd met een terugdenken aan die vakantie. Zo heb ik al een aantal geurtjes met mooie herinneringen!

10 ☼ Welke plannen heb je voor de zomer?
Over mijn zomerplannen vertelde ik je al eerder in dit artikel. Jup, mijn zomervakantie kan niet meer stuk. Het moet wel een feestje worden! Over een paar dagen ga ik een weekendje weg en niet veel later zit ik in het vliegtuig op naar Mallorca, niet lang hierna zit ik ook nog eens in de trein richting Parijs! Zo. Veel. Zin. in.!

Laat het zonnetje maar schijnen zoals vandaag! Zo is de zomer voor mijn gevoel ook echt begonnen! Ik ben heel nieuwsgierig naar de antwoorden op deze tag van Esther, Amy en Justine!

Liefs, Sophie

Wat is jou favoriete zomerse liedje? Heb jij ook een herkenbaar geurtje van een vakantie?

10 comments

 1. Leuke tag!
  Enneh, super regel voor de zomer! Elke dag een ijsje. :) Denk dat ik die hier in huis ook maar ga toepassen. :)
  Dat idee van elke vakantie een nieuwe parfum meenemen is trouwens wel een leuk idee. Dat ga ik denk ik ook doen!
  Bedankt voor alle inspiratie, haha.
  Liefs, Kim

 2. Leuke tag en een leuk artikel! Wat een leuk idee om elke vakantie een nieuw parfum mee te nemen (niet dat ik dat als jongen zelf ook zou doen, haha)! Volgens mij is het wetenschappelijk bewezen dat geuren en herinneringen sterk aan elkaar gekoppeld zijn, dus zo kun je dat nog eens versterken, super!
  Chris Schoonens schreef onlangs …Een mooi huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge