Ik heb een nieuwe bril!

3-P1020340
Ja hoor, eindelijk is het zover. Ik heb een nieuwe bril. Na een zoektocht van maanden heb ik dan eindelijk mijn nieuwe bril gevonden! Benieuwd wat voor een het is geworden? Kijk dan verder!

Het was een hele zoektocht. Bij de ene opticien werden we niet tot nauwelijks geholpen, bij de andere vond ik geen montuur wat mij aansprak en bij weer een ander vond ik een leuke voor ‘erbij’ maar niet echt als mijn standaard bril. Toen ik op het punt stond om een bril aan te schaffen die ik dan tot nu toe op zich wel oké vond, wilde ik toch nog even terug naar de winkel waar ik die ochtend mijn lenzen op ging halen. Daar zag ik een bril (die ik uiteindelijk ook niet heb) en gingen we samen de collectie nog is af. Ineens vond ik daar twee brillen die ik zelf ontzettend leuk vond.

Ik mocht de brillen mee naar huis nemen en heb ze de ene na de andere keer opgezet. De ene bril leek veel op de oude betreft model maar had een mooiere kleur en was net iets kleiner. De andere leek totaal niet op de andere, mat, veel ronder én bijzonder licht. De keuze tussen oud en vertrouwd of in het diepe springen dus.

Uiteindelijk ben ik in het diepe gesprongen door een opmerking van mijn tante. Nu ben je nog jong, die andere bril kun je ook nog pakken als je ouder bent. Na uren wikken en wegen was de beslissing dus gemaakt. Ik ging voor de bril die totaal niet leek op mijn vorige bril.

P1020333

Een matte rondere bril van Humphrey’s. Deze is het uiteindelijk geworden.  Ik ben helemaal niet bezig met merken als het gaat om brillen dus het is puur toeval dat dit merk het is geworden. Het matte vond ik zelf wel mooi. Echt weer eens wat anders na vijf jaar lang met dezelfde bril rondgehuppeld te hebben. Verder heb ik ook in mijn vorige brillen veel roodtinten gehad. De eerste bril bewust, bij de tweede bril onbewust. Daar stoorde ik me echt aan toen ik afgelopen jaar drie maanden lang met mijn bril rond moest lopen door ontstoken ogen. Nu kan ik in ieder geval met een leuke bril naar IJsland en is het niet erg als ik mijn bril op zet in plaats van mijn lenzen in doe!

2016-07-28-01.54.29-1.jpg.jpeg

Een aangezien jullie vast reuze nieuwsgierig zijn hoe de bril staat: Tadaa! Ik ben er enorm blij mee! Alle credits gaan naar mijn zusje voor het maken van de foto’s! :)

Liefs, Sophie
Wat vinden jullie ervan?

12 comments

  1. Zo herkenbaar, die zoektocht naar een goede bril. Toen ik twee jaar geleden ook een bril moest uitzoeken vond ik het ook heel moeilijk. Ik moet hem altijd op dus voor mij was het lastig om te kiezen tussen een rustig, neutraal montuur of eentje die wat uitdagender was qua de kleuren. Ik was namelijk bang dat ik al gauw op dat tweede uitgekeken zou zijn. Uiteindelijk ben ik toch voor het montuur met meer kleur gegaan en ik ben nog steeds tevreden!

    Deze bril vind ik je trouwens echt ontzettend goed staan! Ik vind het ook een hele mooie bril. Bij welke opticien ben je uiteindelijk geslaagd?

    xoxo’
    Thirza

  2. Supermooie bril! Staat je ook echt heel goed! Ik heb geen bril maar het lijkt me bijzonder lastig, zeker als je er altijd mee loopt. Bij jou staat ie perfect!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge