Winactie HEMA!

2016-06-11-07.13.17-1.jpg.jpeg

Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je dat ik van september tot februari stage heb gelopen bij HEMA. In die maanden heb ik de afdeling foto op het HEMA hoofdkantoor mogen versterken. Een onwijs toffe tijd waar ik zoveel heb mogen meemaken en leren. Jup, de HEMA is een geweldig bedrijf! Nu hoop ik dat ik ook jullie enthousiast kan maken want ik mag niet één, maar drie mensen blij maken met deze winactie!

Aan het einde van mijn stage kreeg ik de kans om een eigen fotoalbum te maken met de nieuwe software. Dit is mijn eigen boek geworden met verhalen over papa’s ziekte bed en het eerste jaar na zijn overlijden. Zoals jullie misschien wel begrijpen koester ik dat boek enorm! Zo bijzonder eigenlijk dat mijn verhalen nu niet alleen op het wereld wijde web staan, maar ook gewoon in een boek wat ik vast kan houden. Je kunt dus zo creatief zijn als je zelf wilt als je een fotoboek maakt.

De functies in de nieuwe software zijn precies degene die je nodig hebt om een album te maken! Zelf heb ik hem op de gedownloade software gemaakt omdat deze wat meer lettertypes heeft dan de online versie. Maar wat wel enorm fijn is, is dat je je fotoboeken in de cloud op kunt slaan en dus verder kan werken op elk device! Zo ben ik begonnen aan het fotoboek voor mijn oma en kon mijn tante op haar computer thuis wijzigingen doorvoeren en controleren of alles goed stond. Hoe handig! Daarnaast kon ik ook switchen van mijn laptop naar de vaste computer wat ook wel eens fijn is.

Maar goed, genoeg enthousiasme over de software en mijn stage. Op naar waar het eigenlijk om gaat in dit artikel!

Wat kan je winnen?
Ik ga 3x een fotoboek waardebon weggeven ter waarde van €75,-! Met deze waardebon kun je een fotoboek samenstellen met al jouw foto’s op fotopapier.

Wat moet je doen?
♥ Volg mij op bloglovin of like de mooiste ster aan de hemel op facebook
♥ Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet aan deze winactie en laat even weten waar jij graag een fotoboek van zou willen afdrukken.

Wat mag je doen?
♥ Volg mij op instagram
♥ Een tweet plaatsen met het volgende: Ik wil graag een fotoboek waardebon (t.w.v. €75) winnen bij @jesuis_sophie op www.demooistesteraandehemel.nl!

Belangrijk om te weten is, dat je de waardebon kan gebruiken tot 31 augustus 2016.

2016-06-11-07.14.35-1.jpg.jpeg

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik maar liefst drie mensen blij mag maken met een fotoboek waardebon van HEMA. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik! De winactie loopt tot 27 juni a.s., de winnaars krijgen een mail van mij.

Ik wens jullie heel veel succes!

Liefs, Sophie

P.s. deze winactie is geen onderdeel van een samenwerking.

34 comments

 1. Wat leuk van de Hema dat ze met je samenwerken! Ik ga dit jaar trouwen dus een fotoboek zal goed gebruikt worden!

 2. Wat gaaf dat HEMA zo op deze manier met je wil samenwerken na je stage!
  Ik doe graag mee met je winactie. Ik wil graag een fotoboek maken van m’n studietijd en alles wat daarbij is komen kijken. Ik ben deze zomer klaar met studeren dus dit lijkt me een mooie afsluiter om te maken.

 3. Wat een leuke winactie zeg! Ik ben net terug van mijn 2 maanden lange solo reis in Amerika, dus dit zou perfect zijn om mijn foto’s te kunnen bundelen in een mooi boek. Ik ben je gaan volgen op bloglovin en op instagram :)
  Janne schreef onlangs …OUTFIT | Beach Day

 4. Wat gaaf deze winactie, dit is nou echt prefect voor iedereen en ik doe dan ook zeker mee. Ik heb alleen echt wel 15 ideeën voor een fotoboek, de vakantie met mijn familie die al bijna is, een fotoboek voor mijn oma, foto’s van mijn blog en echt nog wel tig ideetjes!
  Roos schreef onlangs …Wake Positive

 5. Ik doe mee, wat een onwijs gave en mooie winactie! Ik zou graag de mooiste momenten uit mijn leven in een boek willen bundelen, ik hecht heel erg veel waarde aan foto’s.

 6. Ahhh wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee. Waar ik een fotoboek van ga maken weet ik nog niet, maar ik heb in elk geval een waslijst aan vakanties en momenten die ik nog wil laten printen, dus dit komt perfect uit! En dat ik je volg dat wist je natuurlijk allang. ;)

 7. Wat een leuke actie, Sophie! En fijn dat je ervaring hebt mogen opdoen. Ik heb ooit, nog in het MSN-tijdperk, achter de kassa gezeten in een van de winkels:-) Als ik een fotoboek mocht winnen, zou ik het volplempen met foto’s van mijn zoon James. Alles is tegenwoordig digitaal. Maar voor mij gaat er niets boven de geur van vers papier, dat wacht om bekeken of gelezen te worden. Ik heb zelfs nog een papieren agenda!

 8. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee :) Zelf werk ik ook al bijna 2 jaar bij de Hema, dus ik weet hoe leuk het bedrijf is! Ik zou het fotoboek gebruiken voor foto’s die ik mijn aankomende vakantie ga maken, over ongeveer 3 weekjes ga ik naar Portugal. De eerste vakantie met mijn vriend!
  Kim schreef onlangs …SUMMER WISHLIST

 9. De Hema is zo’n leuke winkel! En dit is echt een geweldige winactie! :) Ik doe dan ook heel graag mee! Mijn vriend en ik zijn komende vrijdag 3 jaar samen. Het lijkt me heel fijn om een fotoboek te kunnen maken van onze foto’s, herinneringen, … van de afgelopen 3 jaar. Zo’n fotoboek is een tastbare herinnering en op deze manier blader je ook regelmatiger doorheen al je foto’s samen :) Ik volg je via bloglovin en via Instagram.

 10. Wat een leuke winactie waar ik zeker aan mee ga doen!
  Ik zou een fotoboek maken van mijn studententijd. Als het goed is, ben ik eind augustus afgestudeerd en het lijkt me heel leuk om dit af te sluiten met een fotoboek. Van de stapavonden tot foto’s van projecten tot de reis naar Boedapest met de studievereniging!

  Ik volg je op bloglovin en instagram onder de naam laarrrx
  Lara schreef onlangs …Wat vinden meisjes?

 11. Jeej, wat leuk! Dit wil ik heel graag winnen! Mijn zoontje is al een paar maanden 1, en het is de hoogste tijd om van al die 10.000 foto’s van zijn eerste jaar een mooi fotoboek te maken. Ik ben al begonnen aan het selecteren van de mooiste foto’s. Als ik deze bon van de HEMA win, heb ik tenminste een mooie stok achter de deur om het ook écht te doen. Én kan ik meteen voor de opa’s en oma’s ook een boekje maken :) Kortom: ik ben enthousiast!
  Groetjes, Jantine

 12. Super leuk! Ik ga komende zomer voor het eerst op vakantie met mijn vriend. Helemaal naar Mallorca. Voor mij is dat best een dingetje, omdat ik een angststoornis heb. Maar toch doe ik het, want angsten houden me niet langer tegen! Een fotoboek maken is natuurlijk altijd leuk, en zeker deze vakantie wil ik vastleggen, bewaren en nooit meer vergeten. Dit is de reden dat ik graag een cadeaubon zou willen winnen.

 13. Het lijkt me echt heel tof om te winnen!
  Een fotoboek zal goed van pas komen,
  want ik vind het heel leuk om foto’s te maken.
  Maar vaak weet ik niet wat ik met die foto’s moet doen.
  En om ze allemaal in een fotoboek te zetten zal echt vet handig zijn:)

 14. Wat een leuke giveaway, I’m in! Ik volg je via Bloglovin’, Facebook en Instagram. Ik heb ook een tweet geplaatst (@florencewijnen). In het fotoboek zou ik graag allemaal herinneringen van in België stoppen, want binnenkort vertrek ik voor 4 maanden naar Barcelona! Het zou dus ideaal zijn om daar terug te blikken op de leuke tijd hier, aan de hand van een mooi fotoboek :)

 15. Wat een superleuke winactie! Ik ben gek op de HEMA!
  Mijn fotoboek zou een onwijs persoonlijke worden. Wij hebben dit jaar namelijk te horen gekregen dat we niet op de natuurlijke wijze kindjes kunnen(/mogen) krijgen vanwege teveel risico. Ik ga er liever niet dieper op in, maar ik zou heel graag een fotoboek willen maken van de reis naar ons eerste kindje.
  Ik volg je op Bloglovin en Facebook.

  Liefs Sylvahna

 16. De hema is inderdaad geweldig! Alles hebben ze! Tof dat je daar stage hebt gelopen. Ik maak graag kans en ik heb alles gedaan. Ik zou een boek maken van de mooiste foto’s van onze vakanties in Oostenrijk!

 17. Ik doe graag mee. Ik zou graag een fotoboek maken van al mijn leuke toneelstukken tot nu toe. Dan heb ik een leuke herinnering om te laten zien als er geen computer bij de hand is.

 18. Wat gaaf! Ik de héél graag mee. Mijn vriend en ik willen al zoooo lang onze prachtige vakantie herinneringen vast leggen in een fotoboek, maar het komt er steeds niet van. Dit zou echt een superfijn duwtje in de rug kunnen zijn om eindelijk alles mooi in een boek te stoppen =)

 19. Wat leuk! Ik neem net even een kijkje tussen je artikelen en nu zie ik dit! Ik ben vorig jaar zomer in Engeland geweest en heb toen met mijn gezin een rondreis gemaakt daar (o.a London, zo gaaf!) dat was een ontzettend mooie vakantie maar we hebben nog steeds geen fotoboek van al die leuke foto’s gemaakt dus dit komt goed uit. Ik volg je op bloglovin en op instagram.
  Suzanne schreef onlangs …Rosé goud & marble items | Shizzie.nl

 20. Dit is zo gaaf! Sowieso super leuk dat je stage hebt gelopen bij de HEMA en nu deze bonnen gaat weggeven! Ik kan mij voorstellen dat je dat boek over je vader koestert. Super mooi om op die manier een aandenken aan je vader te hebben. Ik zou graag een fotoboek willen hebben om mijn foto’s in te zetten (dúh!) die ik het afgelopen jaar voor mijn blog heb gemaakt, want wat je zegt het is ook leuk om zoiets ook in je handen te hebben ipv altijd maar het world wide web. Natuurlijk volgde ik je al lang al op Facebook en Bloglovin’, en ik ben je net ook even gaan volgen op Instagram (happymyrtille). Ook heb ik de tweet gedeeld! :)

 21. Wat leuk! Ik twijfelde eerst om mee te doen, ik kreeg niet meteen een idee wat ik voor boek wilde maken. Maar ineens schiet me iets te binnen, vandaar dat ik meedoe ! Ik volg op bloglovin en instagram!

  Hoe leuk zou het zijn om het Sarah feest van mama met al de herinneringen vast te leggen in een mooi foto boek, iets tastbaars! En dat alles natuurlijk in het geheim, zodat ze na haar feest in juli ineens een boek krijgt 😀
  echt een mooi cadeau!

 22. Marleen doet mee! Eigenlijk zou ik wel een fotoboek willen maken voor mijn stage bij het EK Hockey, maar helaas is dan de tijd van de bon verstreken. Dan maak ik een fotoboek van mijn vakantie met mijn vriend naar Kreta. 😍

 23. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! De laatste tijd ben ik meer met foto’s bezig, en ik zou graag een album willen maken van de middelbare school en nu het eerste jaar van mijn studententijd. Lijkt me zo leuk om te hebben! Ik volg je op Bloglovin’, Instagram en Twitter!

 24. Wat een leuke actie, ik zou ontzettend graag een fotoboek willen maken over de reis naar Berlijn (die ik nog moet gaan maken in augustus). Ik heb zo’n vermoeden dat het een ontzettend mooie en fascinerende stad is. Daarbij zullen de portretten van m’n moeder en broertje erg mooi staan in zo’n fotoboek :)
  Demi schreef onlangs …Het een of het ander: vers, diepvries of uit blik

 25. Wat ontzettend gaaf! Zo’n fotoboek maken staat al een hele lange tijd op mijn to-do lijst, maar het komt er maar niet van, of de prijs staat me tegen, of ik heb geen tijd, dus dit is een mooie kans! Ik doe graag mee, ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram!

  Liefs, Britt

 26. Wat super leuk! Heel graag doe ik mee! Lijkt mij super om een fotoboek te maken met foto’s van mijn grootouders (alle vier), ik heb ze allemaal gekend en op dit moment heb ik nog een oma, opa is over een klein maandje een jaar geleden overleden, en het lijkt mij heel mooi om ze op deze manier te herinneren en even het boek erbij te kunnen pakken als we ze willen zien!
  Volg je op twitter, Bloglovin’ en Instagram onder (@)TurtleBookwurm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge