Happy January

Processed with VSCO with hb2 preset

Hoera! Een nieuwe naam voor een vertrouwde rubriek! Ik vond ‘Things that made me happy in…’ weer wat minder worden en kies daarom voor een nieuwe naam, kort en krachtig! Ook ga ik ze voortaan iets anders vormgeven, want soms ben je nu eenmaal toe aan verandering. De inhoud van de rubriek is geen steek veranderd, want ik deel maar al te graag wat mij gelukkig en blij heeft gemaakt in de maand januari! Let’s go.

★ Oud op nieuw was supergezellig. De drank vloeide rijkelijk zoals ik merkte op 1 januari… maaaar het was wel heel gezellig om zoveel bekenden weer te zien!

★ De zolder opruimen met mama. Of in ieder geval: aansporen tot het opruimen van de zolder en mama ondersteunen. Aangezien zij toch wel echt het meeste werk heeft gericht.

★ Wie is de mol is weer begonnen! AAAAAAAH EXCITED. Sorry, ik ben gewoon een beetje fan. Het mollotengedrag laat ik wel aan anderen over, ik ben daarin een beetje lui, ik lees de theorieën wel op het internet haha!

★ In het tweede weekend van januari kwamen mijn twee vriendinnen een dagje langs in Amsterdam. Het was zo gezellig!

happy

★ Met Martijn ging ik een dagje weg naar Rotterdam, ondanks de stromende regen was het wel geslaagd!

★ Pubquizen met een deel van onze eenheid. Het was zo gezellig en leuk! We werden uiteindelijk 3e van de 15, super goed!

★ Mijn eindpresentatie op stage die enorm goed ging volgens de rest van mijn collega’s. YAY!

happy-001

★ Met Martijn een drankje doen in Amsterdam, gewoon op maandagavond, omdat het kan!

★ Ik deed mijn stageverslag en onderzoek dan eindelijk in het postvakje van mijn beoordelaars. SPANNEND!

★ Samen met mijn moeder ging ik naar de Vrienden van Amstel Live. Dit was echt fantastisch, overweldigend, onwijs gaaf. We hadden ogen te kort en konden genieten van onze favoriet muziek van zoveel Nederlandse artiesten. Kortom, dit kan niet ontbreken op dit lijstje!

★ Naar het Winter books, blogs en borrel event! Eindelijk weer eens Justine, Dagmar, Kelly, Deisy, Aniek en een groot deel van de Adorable bookclub zien! Het was zo onwijs gezellig dat ik ze stiekem hoop vaker te mogen zien!

happy-002

★ Een geweldig afscheid van de HEMA inclusief onverwachte cadeautjes. Je begrijpt dat dit een van mijn hoogtepunten is geweest!

★ Oh én vergeet het afscheidsetentje met mijn huisgenoten niet. Volgens een huisgenoot had ik het goed voor elkaar gekregen. De eerste die de eenheid heeft verlaten mét een afscheidsdiner en een afscheidscadeau! In de pocket, zeggen we dan maar!

★ Mijn moeder en zusje onverwachts verrassen met allemaal leuke cadeautjes! Zo leuk om hun enthousiasme te zien na elke verrassing!

★ Zelf verschillende tapas hapjes maken en gezellig bij de TV opeten op zondagavond, jammie!

happy-003
Kortom, januari was een maand vol hoogtepunten. Op naar februari! Ik ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe vormgeving vinden! Let me know!

Liefs, Sophie

Wat was jouw hoogtepunt van januari? 

15 comments

  1. Leuk om te lezen! Persoonlijk heb ik “Wie is de mol” nog nooit gezien en snap ik de hype niet. Maar gezien het aantal kijkers zou dat aan mij kunnen liggen!

    1. Klaas! en voor de zekerheid zet ik ook nog even wat punten op Rop. Gewoon voor het geval ik de plank weer eens mis sla haha! Als Cecile de mol zou zijn zou ik dat wel heel tof vinden moet ik zeggen maar ik vind het nog lastig! Wie is jouw mol?

  2. Kijk dat is nog eens leuk om terug te kijken! Ik kijk ook met een dikke glimlach terug op het WinterBBB event én WIDM. Alleen jammer dat het nu voortaan op zaterdag is.. :(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge