Groetjes vanuit München!


Eindelijk is het dan zover, ik ben in München! Na een forse radiostilte op mijn blog wilde ik jullie toch graag even op de hoogte brengen. Ik typ dit nu vanuit mijn bedje in het centrum van München. Ik kan amper geloven dat ik weer op reis ben. Ik was even vergeten hoe gelukkig dit mij maakt. Nu het voor mij alweer zo lang geleden lijkt dat ik weg ben geweest ga ik er dit weekend des te meer van genieten!

Afgelopen week was behoorlijk hectisch, ik vloog van het ene hoogtepunt naar het andere en had een deadline voor mijn scriptie. Dat ik toe ben aan een momentje van rust mag duidelijk zijn. Zo’n weekendje in München komt dus stiekem extra goed uit. Nou ja, waarschijnlijk had ik zonder dit weekendje wel een stuk minder stress voor mijn scriptie. Maar goed, dat nemen we voor nu maar even voor lief. Nu is het tijd om te genieten!

Wat is het plan? Ik ben natuurlijk met een reden naar München gegaan. Dit weekend heb ik een reünie met Tjark, Marion, Martin en Elgin! Zo tof dat ik een aantal vrienden van IJsland weer eens mag zien. Ik kijk er enorm naar uit om dit weekend dus vooral veel bij te kletsen en de stad te ontdekken. Vrijdag ga ik met Tjark de stad door, hij woont aan de rand van de stad. Zaterdag komen Elgin, Marion en Martin ook aan in München en dan hebben we zaterdag en zondag om leuke dingen te doen. Ik hoop dat het weekend me goed doet, zodat ik maandag weer vol goede moed kan beginnen aan mijn scriptie.

Liefs, Sophie

7 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge