Genoten in Ibiza!

wp-1470779007025.jpeg
Oeps, terwijl jullie mijn blogjes aan het lezen waren de afgelopen week zat ik in Ibiza! Het was heerlijk om er (weer) tussenuit te zijn én natuurlijk weer onder de fijne Spaanse zon te genieten.

Deze keer ben ik (godzijdank) terug gekomen mét een heel sd-kaartje en dus hele toffe foto’s, al zeg ik het zelf. Ik werd in Ibiza verliefd op Ibiza stad en de stranden van Formentera zijn de allermooiste die ik ooit heb gezien. Ik hoop jullie dan ook (ondanks mijn IJsland avonturen) nog veel te vertellen over deze vakantie!

Helaas is niet alles vlekkeloos verlopen en wilde mijn kleine fototoestel helaas niet meer opladen. Ik weet ook niet wat het precies is omdat ik hem voor het eerst mee had naar Sevilla en hij het toen nog gewoon deed. In Tenerife kreeg ik hem ook niet opgeladen en op een wonderbaarlijke manier schijnbaar thuis weer wel. Helaas viel hij in Ibiza weer spontaan uit en kregen we hem niet meer opgeladen. We hebben het dus maar een dagje mee kunnen nemen. Super vervelend natuurlijk dat dit zo vlak voor mijn reis gebeurd, want wat als ik hem ook niet op kan laden als ik in IJsland ben? :( Dan moet ik constant met mijn grote camera op pad en daar heb ik natuurlijk ook niet altijd zin in. Maar goed, ik ben allang blij dat mijn grote camera wél deze vakantie heeft overleefd en dat ik nu alle foto’s aan het importeren ben naar de computer, waar ze dan hopelijk veilig staan.

Natuurlijk vind ik het niet vanzelfsprekend dat ik dit jaar zo ontzettend vaak op reis ben geweest maar ik heb er niet minder om genoten. Het voelde bijna als thuiskomen met die Spaanse zon ;-) Grapje natuurlijk! Maar ik zal wel moeten wennen aan het IJslandse klimaat haha!

Voor nu gaat het leven eventjes in een heeeele snelle trein. Morgen ben ik jarig en geef ik meteen mijn ‘afscheidsfeestje’ omdat mijn vliegtuig naar IJsland volgende week donderdag al vertrekt. AAAAH, het komt zo dichtbij! Er moet alleen nog zoveel gedaan worden voor mijn gevoel, dus het vakantiegevoel is dan ook direct weg. Tijd om actie te ondernemen, enorm te gaan genieten op mijn verjaardag én mijn koffer in te pakken voor het grote avontuur wat volgende week voor de deur staat. Ik kan het bijna niet geloven!

Liefs, Sophie
Wat zijn jouw plannen deze week?

9 comments

  1. Wat heb jij dit jaar toch een heerlijke reisjes! Dat heb je verdiend hoor, het is je gegund! :) Tof dat je heerlijk hebt genoten op Ibiza. Ben heel benieuwd naar de foto’s! Wel balen van je kleine camera zeg. Zou ook niet zo goed weten hoe het kan komen waarom hij niet oplaadm gebruik je de originele oplader? Het kabeltje én het ‘blokje’?
    Spannend nu IJsland zo dichtbij komt. Wauw, er staat een groot avontuur op je te wachten! Veel plezier morgen op je verjaardag en afscheidsfeestje. :D

  2. Gisteren ben ik jarig geweest en vrijdag komt de fam:) verder niet zo veel doen en nog even genieten van mijn vakantie!

    Heel veel succes alvast met inpakken en veel plezier op je verjaardag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge