fotodagboek – cadeautjes, taart en mijn event op stage

fotodagboek48
Een fotodagboek van twee weken deze keer! Vorige week had ik het zo druk met mijn event dus vandaar dat er toen geen online is gekomen. Deze twee weken zaten bomvol lekkere taarten, cadeautjes voor anderen en natuurlijk mijn event van stage. Kijk je mee?
class

Processed with VSCO with a5 preset
Op zondag gingen we op bezoek bij mijn tante, oom en nichtje en neefjes, heel gezellig! Zij verraste ons met haar overheerlijke zelfgemaakte appeltaart! Yum!

Processed with VSCO with a5 preset
Op maandag pakte ik pas mijn koffer om richting Amsterdam te gaan. Dit omdat er op maandagochtend een interview gepland stond in het o zo mooie Brabant ;-)

Processed with VSCO with a5 preset
Op stage was er weer iemand jarig! Altijd leuk en lekker al die traktaties :D

Processed with VSCO
Op dinsdag was er een demodag op het hoofdkantoor. Hier mochten alle medewerkers van het hoofdkantoor echt mega goedkoop shoppen tussen de voorraad. Ik had natuurlijk pas veel te laat door hoe het werkte maar uiteindelijk ben ik nog best goed geslaagd, al zeg ik het zelf. Dit alles bij elkaar kostte echt enorm weinig, happy me!

Processed with VSCO with a5 preset
Het regende zo ontzettend veel de afgelopen dagen. Een chocomel is dan ook echt heerlijk zo rond 15u!

Processed with VSCO with a5 preset
Vrijdag ging ik op weg naar huis met allemaal cadeautjes in mijn koffer! Naast alle spulletjes die ik op het hoofdkantoor had gescoord had was ik ook nog de stad in geweest. Hier vond ik een leuk cadeautje voor een vriendin en een nieuw dekbedovertrek voor mijn moeder. Het pastte maar met net in mijn koffertje haha!

Processed with VSCO with a5 preset
Op maandag was het weer tijd voor boodschappen in Amstelveen :)

Processed with VSCO
Ook deed ik nog een kaartje op de post voor een collega van de AH. Haar vader was in het weekend onverwachts overleden, ook op jonge leeftijd. Omdat ik weet hoe fijn het is om een kaartje te krijgen heb ik er maandag meteen eentje opgestuurd.

Processed with VSCO with a5 preset
Daarna moest ik ECHT mijn kamer poetsen. Ik moest gewoon het stof van mijn wekker vegen zondag avond. Dat is gewoon niet oke. Eventjes een doekje erover en met de stofzuiger er door heen en alles is weer netjes en schoon :)

Processed with VSCO with a5 preset
Goedemorgen, nog even snel een spiegelselfie voor ik naar kantoor vertrek. Ik draag mijn nieuwe sjaal maar al te graag nu het steeds kouder wordt. Hij is zo lekker warm! Helaas draag ik nog steeds mijn bril. Ik voel dat mijn ogen nog niet helemaal klaar zijn voor lenzen. Al moet ik er zeggen dat ik er langzaam aan begin te wennen zo met bril.

Processed with VSCO with a5 preset
Op stage kregen we eindelijk allemaal onze button. In het begin van mijn stage kreeg toevallig het gehele hoofdkantoor nieuwe buttons en mocht je zelf kiezen welke je wilde. Ik overwoog nog om de tompouce te nemen maar ben uiteindelijk toch voor Takkie gegaan. Jeugdsentiment!

Processed with VSCO with a5 preset
Dinsdag was mijn event, spannend! Gelukkig ging alles goed en kon ik daarna nog de goodiebag mee naar huis nemen die ik zelf had samengesteld. Te leuk haha! Ik koos natuurlijk voor de tas met tompoucen erop! Fancy! Ik had die dag gewoon van 9.00u tot 21.00u op kantoor gezeten :0

Processed with VSCO with a6 preset
Helaas namen we deze week ook afscheid van een collega die al lang bij HEMA werkt. Hij was werkzaam voor de afdeling tickets en hij trakteerde dan ook de andere afdelingen die samen bij elkaar zitten op een cadeau kaart. Superlief!

Processed with VSCO with a5 preset
Aangezien ik boeken mag recenseren voor de Adorable bookclub (HOE GAAF!) heb ik onderweg veel gelezen. Ik vind de cover van dit boek alleen al heel mooi!

Processed with VSCO with hb1 preset
Ik had weer een aantal interviews op de planning deze week voor mijn stage opdracht. Zo kom je nog eens ergens!

Processed with VSCO
Toen ik op de terugweg in de trein op twitter keek zag ik ineens mijn afbeelding voorbij komen. Ik ben verantwoordelijk voor een deel van de communicatie en kan steeds beter overweg met photoshop. Zo knutsel ik veel van deze boodschappen in een leuk HEMA plaatje voor in de winkel. Het is superleuk om te zien dat ze hem ook op andere afdelingen gebruiken zoals social media :D

Dit weekend is verder lekker rustig. Zaterdagochtend heb ik gewerkt bij de Albert Heijn, ’s avonds vieren we met de familie sinterklaas bij oma en vandaag gaan we op bezoek bij het nieuwe huis van de moeder van mijn vriend. Daarna is het alweer tijd om naar Amsterdam te gaan.

Liefs, Sophie

Hoe was jouw week?

8 comments

  1. Ik vond het zo leuk om je in Rotterdam te ontmoeten! En gaaf, dat je foto op Twitter gepubliceerd werd, daar mag je heel trots op zijn! :D En super fijn dat je evenement goed is gegaan, hopelijk tot gauw! :)

  2. Aaaahh wat een heerlijke week heb je achter de rug! Heel erg tof dat je je eigen afbeelding tegenkomt op twitter. Lijkt mij echt een feestje om te zien en daar mag je heel erg trots op zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge