Even kletsen over sporters, mollen en boeren.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Vandaag wil ik eventjes gezellig met jullie kletsen! Gewoon eventjes niets over vervelende en serieuze zaken maar gewoon. Ohja, die bluemonday vergeten we gewoon, geen gezeur maar even lekker gedachteloos typen over de tv programma’s die ik elke week kijk!

Ik ben eigenlijk écht geen tv-kijker, ik zit veel liever op het internet te surfen. Toch kijk ik een aantal programma’s waar ik graag over wil kletsen met jullie!

Ten eerste Studio sport, dat staat gewoon standaard in mijn planning op zondag. Klokslag 19:00 uur zit ik voor de buis om alle samenvattingen van de voetbalwedstrijden van het weekend te bekijken. Als echte fan weet ik natuurlijk de meeste uitslagen al, maar ik kan er naar blijven kijken. Het helpt natuurlijk wel een handje mee dat PSV koploper is van de eredivisie. Dat geeft bij elke wedstrijd weer goede moed! Ook al heb ik diezelfde middag nog de hele wedstrijd gezien, toch zit ik ’s avonds weer voor de tv voor de samenvatting. Hebben jullie dat ook met een programma, dat je dat best een paar keer kan zien?

Na studiesport is het tijd voor Boer zoekt vrouw, ik ben een echte fan! Ik kijk er al de hele week naar uit om op zondag avond met een kopje thee op de bank te ploffen met boer zoekt vrouw! Ik vind boer Tom wel een leukerd, maar ik twijfel een beetje of ie echt serieus op zoek is naar een relatie. Op zijn speeddates vond hij de vraag: “Hoe zie jij het leven voor je over 5 jaar?” toch wel erg lastig. Uhh lieve (en knappe) boer Tom, wat doe je in de programma als je dit een lastige vraag vindt!? Gisteren op de dagdate gingen ze dansen met rolschaatsen, hmm sorry maar zo maak je het wel een beetje akward zo op je tweede date. Wel kom je zo lekker makkelijk ‘in aanraking’ met hem haha! Het cocktail maken vond ik dan weer wel erg leuk, vooral dat je je eigen erin moest ‘verwerken’. Ik vind Leonie wel een leuke serieuze vrouw voor hem! Van Rimke weet ik niet zo goed wat ik daar van moet vinden.

Verder vindt ik Geert af en toe ook een beetje gek, hij vindt zichzelf denk ik best leuk en ziet het tijdens elk gesprek op de speeddate al helemaal voor zich hoe hij verzorgd wordt door die vrouw. Toen al zijn vrouwen in beeld kwamen bij het keuzemoment zag het er uit als een bont gezelschap! Haha, het was wel duidelijk op wat voor type vrouw hij valt. Op zijn dagdate ging hij midgetgolven, ideaal voor hem om eens tussen alle vrouwen te ‘neuzen’. Nee, boer Geert kent geen schaamte. Ruiken en knuffelen aan mensen is voor hem heel gewoon! Ik vind hem soms wel iets te handtastelijk en enthousiast, het mag wel eens even wat minder. Ik had trouwens écht gehoopt dat hij Hillie mee zou nemen in plaats van Mary. Ik vind haar veel beter bij haar passen, maar ik zal het wel mis hebben.

Bertie kan ik erg lastig pijlen, ze is best wel serieus in het programma en laat weinig zien van wat ze vindt. Ik kon uit geen een speeddate halen wie ze nu écht leuk vond. Wel vind ik het goed dat er in dit seizoen iemand in zit die valt op hetzelfde geslacht. Ik ben van mening dat dit er echt voor gaat zorgen dat er meer mensen uit de kast durven te komen. Op de dagdate kon ik ook écht niet merken wie ze nu wel of niet leuk vind. Ik kan me soms wel even irriteren aan haar oppervlakkigheid.

Jan is nog een andere boer in dit programma. Hij probeert af en toe mee te grappen met Tom en Geert, maar is voor de rest nog redelijk rustig. Ik ben benieuwd hoe hij precies is, wie weet komen er wel achter tijdens de logeerweek! Tijdens de dagdates ging hij zijn vrouwen leren koorddansen, of dat nu nuttig is voor in de toekomst en je hiermee je ideale vrouw gaat vinden? Dat moet nog even blijken haha. Ik zou er trouwens niet zo blij mee zijn om met zo’n clowngezicht op tv te komen, leuk voor achter de schermen, maar zo? Náh ik haak af.

Theo vind ik echt iets weg hebben van Ronald Koeman, waarom dat weet ik ook niet precies. Het viel wel vaak stil tijdens zijn speeddates. Volgens mij heeft hij wat moeite om te spreken als hij met nieuwe mensen is want ik denk dat hij wel echt gezellig is! Op de dagdate zijn de gesprekken redelijk serieus, al zal dat waarschijnlijk ook wel bij hem horen! Zijn vrouwen zijn in ieder geval niet vies van dieren. Ze aaien gewoon van die gekke beesten en geven ze te eten. Het keuze moment ging wel raar, ik weet niet of hij wel écht voor die drie vrouwen zou hebben gekozen.

Wie is de mol? Is een ander programma wat mij gewoon écht de hele week bezig kan houden. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik zit op dit moment op Marlijn, Rik en een heel klein beetje op Chris. Ik vind Marlijn gewoon vanaf de eerste aflevering erg verdacht zonder reden. Wat ik me wel soms bedenk is dat als Rik of Marlijn de mol is ze wel roommates zijn en dus dat een van hun een vertrouwensband heeft met de mol? Oke ingewikkeld allemaal. Ik ben trouwens van mening dat Moltalk en die hints op de site alleen maar voor afleiding zorgen. Denk je op een goed spoor te zitten, gaan zij weer hele andere dingen verzinnen waar de mol naar zou kunnen verwijzen. Ik lees wel graag het dagboek van de mol. Door de schrijfstijl ‘dacht’ ik vorig jaar dat het Susan was, dus wie weet haal ik daar ook nog eens wat uit! Toch blijf ik stug kijken en zoeken op het internet naar hints en aanwijzingen, stom eigenlijk hé haha want ik ga dan alleen maar meer twijfelen over mezelf. Achja, ik kijk nu al uit naar de aflevering van donderdag! Ik ben razend benieuwd, wie is jou mol en waarom?

Nu heb ik wel weer even genoeg gekletst, we zijn inmiddels al weer een dikke 1000 woorden verder! Oeps! Ik ben benieuwd naar de antwoorden op de vragen, dus nu ga ik het artikel snel afsluiten.

Liefs, Sophie

12 comments

  1. haha wat leuk al je analyses over boer zoekt vrouw (mooie combo ook met studio sport hihi). En ben het met je eens over al je analyses! Vooral bij Bertie denk ik ook van. kom op! Niet zo oppervlakkig haha.

  2. Aah ik ben ook helemaal verslaafd aan Wie Is De Mol?! Probeer overigens ook niet teveel naar andere dingen te kijken (zoals Moltalk), omdat ik dan echt in zo’n tunnelvisie kom die ik niet eens echt zelf gecreëerd heb en dat haaat ik. X

  3. Super leuk om te lezen. Boer zoekt vrouw kijken wij hier ook. k vond het eerst niks aan maar dit keer kijk ik het toch

  4. Wat een vrolijke foto! (: Boer zoekt vrouw heb ik eigenlijk nog nooit gekeken, maar na alle verhalen moet ik misschien toch maar eens een bezoekje aan uitzending gemist brengen.

  5. Wat een leuk artikel! Ik kijk ook ‘boer zoekt vrouw en wie is de mol’ mijn mollen zijn Chris, Rik & Marlijn. Precies hetzelfde!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge