Erop uit met lekker weer – OOTD

Zo plaats je er nooit een en zo komt er nog een online! Toen het laatst ineens mooi weer werd en ik net mijn tentamens had gehaald was het tijd om er tussen uit te gaan! Samen met mij vriend ging ik heerlijk een middagje naar de bossen. Ik nam mijn fotocamera mee voor mijn blog en hij legde mijn outfit vast. Kijk je mee?

Dit zijn echt mijn favoriete outfits. Zo simpel en perfect als het zonnetje schijnt met zo’n twintig graden (of wat meer). Ik vond dit shirt meteen heel leuk toen ik het zag hangen in de winkel! Ik heb sowieso al een zwak voor groene tops. Ik vind het zo mooi staan! Ik houd van zowel fris groen als mosgroen zoals dit. Met een spijkerbroek is het helemaal geschikt om van alles te ondernemen.

P1140438

Hoi! Dit ben ik als ik goed in mijn vel zit :) Wat betreft make-up draag ik elke dag hetzelfde. Lekker saai maar ook een van de redenen dat ik niet echt over beauty schrijf, ik heb er niet zoveel verstand van haha. Ik draag al een aantal jaar niets meer dan mascara, oogpotlood (ik zweer bij oogpotlood, zonder lijk ik direct ziek/zwak/misselijk) en ooit nog blush! Al heb ik nog steeds geen idee of ik nu een koel of een warm persoon ben Struggles for life. Als het mooi weer is wil ik zo min mogelijk op mijn gezicht omdat ik anders bang ben dat ik heel gek verkleur van het zonnetje haha. Ooit draag ik nog wel eens oogschaduw of lippenstift maar als ik er op uit ga in het stralende zonnetje kies ik voor zo makkelijk mogelijk!

P1140517-002P1140518

Het tshirt is gemaakt van twee verschillende stofjes. De voorkant is van viscose en maakt het shirtje ook net wat leuker! De achterkant voelt gewoon aan als een normaal shirt waardoor het echt heel lekker zit. Verder draag ik mijn geliefde spijkerbroek (waar ik helaas deze week afscheid van moest nemen omdat ik en goedkope broeken op de een of andere manier niet goed samen gaan) en mijn witte All Stars! Favo schoenen!

P1140523
Ik droeg een subtiel armbandje van Josh. Helemaal goed voor bij een simpele outfit als deze! Ook droeg ik natuurlijk weer de ring van papa. Zonder ga ik het huis niet uit!

T-shirt – Vero Moda
Broek – Zara
Schoenen – All Stars
Armband – Josh
Zonnebril – Ray Ban (Erika)

Processed with VSCOcam with t1 preset
Omdat ik het niet kon laten om nog meer geluksmomentjes van die dag in de heerlijke zon te delen hihi!

Liefs, Sophie

Wat draag jij het liefst als je er tussen uit gaat?

24 comments

  1. Aaah die fotocollega is zo ontzettend leuk zeg: daar wordt een mens gelukkig van :-) En wauw die armband is mooi zeg <3 Leuk artikel weer meis. X

  2. Ik ben zelf meer van de leggings of harembroek bij zo’n uitje..
    Maar vind dat het je goed staat!

    Leuk ook die foto’s van jullie samen :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge