Één rugzak voor school en op reis!

P1040394
Je leest het goed, één rugzak die je zowel voor school kan gebruiken als op reis. Dat is wat ik nodig had voor mijn tijd in IJsland. Ik kan namelijk niet superveel meenemen en het is handig als je spullen voor meerder dingen kan gebruiken. Vandaag vertel ik je meer over deze handige rugzak.

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een rugzak uitkiezen om te reviewen. Aangezien ik al vaker bij deze webshop wat heb besteld was ik direct enthousiast. Ik vind het assortiment van Duifhuizen heel fijn en ik kijk er graag rond naar leuke tassen!

Het was voor mij meteen duidelijk dat het een handige rugzak moest zijn voor school en op reis. Dit omdat ik op dit moment vier maanden in IJsland ben om te studeren aan de universiteit. De tas mocht ook direct mee op vakantie naar Ibiza en ik moet zeggen dat hij enorm goed bevallen is.

wp-1471782381755.jpeg
Dit is de rugzak die ik heb mogen ontvangen: The North Face Borealis Classic. De rugzak is zwart met accenten in de kleur antraciet. Dat vind ik vaak wel zo fijn omdat ik op zwart minder snel uitgekeken raak dan op een felle kleur. Ook weet ik zo zeker dat de tas niet vloekt bij mijn outfit ;-) (mocht dat van belang zijn)

Processed with VSCO with hb2 preset
De tas heeft verschillende vakken, wat ik zelf enorm fijn vind. Daarnaast kun je ook je vest/sjaal vastmaken aan de touwtjes aan de buitenkant. (zoals je kunt zien in mijn post over IJsland)

Processed with VSCO with hb2 preset
In het hoofdvak kun je je laptop kwijt (15inch) en zelfs nog een tablet of in mijn geval een e-reader. Daarnaast is er ook nog genoeg plaats voor andere dingen zoals boeken of je (grote) fotocamera.

Processed with VSCO with hb2 preset
Het tweede vak heeft ook vele vakjes. Handig om pennen in op te bergen, speciale papieren, je rekenmachine of belangrijke spullen zoals je portemonnee, je telefoon, iPod, oortjes, agenda, etc.

wp-1471782381748.jpeg
Mocht je een dag wat minder bij hebben dan kun je de tas er dunner uit laten zien door de clipjes aan de zijkant vast te maken. Handig! Want tijdens een hike van een paar uur heb ik niet zoveel ruimte nodig.

Processed with VSCO with hb2 preset
Misschien wel de reden waarom deze tas helemaal geweldig is. De voering op de rug. Vaak voel je bij een rugzak heel goed als er iets niet lekker zit tegen je rug. Echter met deze voering voel je helemaal niets en dat draagt enorm bij aan het ‘draagcomfort’.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Deze tas heb ik bij me in IJsland omdat de vele vakjes zo handig zijn, ik er zelfs een weekendtrip mee kan maken of een gewone hike. En omdat hij enorm lekker draagt door het rugvlak en de gevoerde schouderbanden. Daarnaast kan ook mijn grote kast van een laptop er in en is er zelfs plek voor mijn e-reader en grote fototoestel met hoes!

De The North Face rugzak Borealis is te koop voor €89,95 in de webshop of in de winkels van Duifhuizen tassen en koffers.

Liefs, Sophie
Heb jij een rugzak voor reizen en school?

8 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge