Een kijkje in mijn kamer!

wpid-2015-09-17-11.52.17-2.jpg.jpeg

Gisteren vroeg ik op twitter of jullie het leuk zouden vinden om mijn kamer te zien. De positieve reacties vlogen me om de oren en ik besloot dan ook maar gelijk de foto’s te maken nadat ik er even met de poetsdoek door heen was gegaan. Benieuwd waar ik nu mijn tijd doorbreng en hoe ‘mijn plekje’  er uit ziet? Kijk dan gauw verder!

Voor dat je nu meteen door de foto’s gaat scrollen wil ik even zeggen dat alle grote meubels in de kamer van iemand anders zijn. Ik huur deze kamer voor vijf maanden en vond het daarom ook heel fijn dat ik niet te veel nieuwe spullen heb hoeven kopen. Voor de rest heb ik heel veel meegenomen van thuis om het toch nog een beetje gezellig te maken. Nu jullie dit weten, op naar de foto’s!

wpid-2015-09-17-08.32.00-3.jpg.jpeg

Zodra je het halletje door bent gelopen is dit het linker deel van mijn kamer. Hier staat een bed van 1,40 en door middel van de welbekende IKEA kasten is er een soort van scheiding in de kamer. Het kleine kastje gebruik ik voornamelijk als nachtkastje en de grote is met name gevuld met foto’s en andere leuke spulletjes.

wpid-2015-09-17-08.31.58-3.jpg.jpeg

Op mijn nachtkastje staat een lampje van de huidige bewoner en mijn wekker. Daarnaast staat een kaarsje en een foto van pap en mij. Boven het bed is een stopcontact wat misschien niet heel erg mooi is maar wel ontzettend handig betreft het opladen van je telefoon!

wpid-2015-09-17-08.32.15-3.jpg.jpeg

‘Achter’  de scheiding staat de eettafel/bureau. Hier zit ik eigenlijk het meeste. Op deze plek eet ik en typ ik op dit moment deze blog! Links op de tafel liggen twee placemats zodat ik daar makkelijk bij kan en verder staat mijn laptop vaak op deze tafel.

wpid-2015-09-17-08.32.13-3.jpg.jpeg

Boven de tafel hangt een canvas met daarop mezelf! Deze canvas is getekend door de moeder van mijn vriend voor mijn 17e verjaardag. Ik vind hem echt enorm mooi en nu komt hij goed tot zijn recht op de witte muur.  De tekening is nagetekend van een foto en ik vind hem ontzettend goed gelukt! Wat vind jij, lijk ik er een beetje op?

wpid-2015-09-17-08.32.12-3.jpg.jpeg

Tegenover de tafel staan twee stoeltjes met daarnaast mijn koffer waar ik elke vrijdag braaf mijn vieze was in doe. De stoelen gebruik ik niet echt om in te zitten maar met name om spullen op te leggen zoals kleren die ik nog eens aan kan doen of mijn tas. De huidige bewoner had de inrichting wat anders staan maar ik vind het altijd wel fijn om een plek te hebben waar je al je spullen neer kan ‘dumpen’  zodra je thuis komt. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om de stoelen niet echt als stoelen te gebruiken.

wpid-2015-09-17-08.32.11-3.jpg.jpeg

Van de stoelen weer terug naar de scheidingskasten. De kast staat vol leuke spulletjes al is deze theedoos toch wel een van mijn favorieten! Heel handig en veel mooier dan gewoon losse pakjes!

wpid-2015-09-17-08.32.08-3.jpg.jpeg

De onderste rij van deze kasten bestaat uit 4 witte bakken. Deze heb ik allemaal gevuld met nuttige spullen zoals mijn sjaals, camera, kabels, etc. Rommelige dingen lekker uit het zicht en toch opgeruimd!

wpid-2015-09-17-08.32.09-3.jpg.jpeg

Naast de stoeltjes staat de televisie. Deze plek is ideaal aangezien ik nu vanaf mijn bed tv kan kijken. Ik zit dan ook regelmatig met mijn koekentrommel en een kop thee in bed tv te kijken. Heerlijk! Ook heb ik een koelkastje op mijn kamer staan. Altijd handig! Daar bovenop een waterkoker en een kookplaatje. Op deze foto zie je trouwens ook gelijk het halletje met de kasten voor opslag en kleding. Tegenover de kasten is de deur naar de badkamer. Want jup, ik heb mijn eigen badkamer!

wpid-2015-09-17-08.32.06-3.jpg.jpeg

Op het TV kastje heb ik dit leuke kaartje liggen. Ik vond hem wel leuk passen bij de tv + je ziet het stof minder goed. Want jeetje, zwarte meubels + een mega raam is geen goede combinatie. Je ziet stof echt onmiddellijk.

wpid-2015-09-17-08.32.04-3.jpg.jpeg

In de badkamer heb ik een wastafel met een plankje voor al mijn spulletjes. Hebben jullie meteen een kijkje in mijn verzorgingsproducten haha! Verder bevinden zich in de badkamer nog een WC, douche en wasmand.

wpid-2015-09-17-08.32.03-3.jpg.jpeg

Oh en hoe vinden jullie mijn douchegordijn!? Ik vond hem echt heel leuk haha! :)

Verder heb ik ook nog een balkon maar daar heb ik niks mee gedaan aangezien we toch de winterperiode in gaan. Dit is dus mijn kamer, ik zit er nu drie weken in en het bevalt me reuze goed. Mijn eenheidsgenoten zijn gezellig en ik vermaak me prima! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs, Sophie

21 comments

  1. Wat een leuke kamer! En wat fijn dat je niet zoveel nieuwe spullen hoefde te kopen. Dat scheelt toch alweer een heleboel geld. Je hebt het echt leuk en persoonlijk gemaakt. :)

  2. Wat een superleuke kamer zeg: lekker licht, daar hou ik echt wel van! Zo mooi om te horen dat je zo geniet van je nieuwe plekje <3 en dat canvas is daadwerkelijk schitterend en dat douchegordijn is ook top haha. Een heel leuk dat je dit deelt. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge