Een heel lang weekend!

Processed with VSCO with a5 preset

Dit weekend heb ik weer het een en ander vastgelegd voor jullie! Zo begon mijn weekend al op woensdag en stonden er een hoop leuke dingen op de planning ondanks de tentamenweek die nu bezig is. Kijk je mee naar mijn weekend?

Woensdagmiddag begon mijn weekend al! Ik moest wel nog eventjes een voorbereiding inleveren dus heb wel nog de hele avond achter de computer gezeten helaas. De voorbereiding was voor een van mijn mondelingen deze week. Gelukkig was Martijn er ook, dat maakt het maken van zoiets eens stukje minder erg :)

paasweekend

Donderdag stond er een dagje shoppen met mama op de planning! We gaan altijd twee keer per jaar goed shoppen voor mam en daarvoor plannen we eigenlijk altijd een hele dag. Helaas viel onze planning wat in de soep doordat mijn ontstoken vinger er écht niet meer oké uitzag. De dokter had alleen nog maar een plaatsje aan het eind van de ochtend dus moesten we er maar een shopmiddag van maken.
Toen we thuis kwamen gingen we direct aan de slag, er stond namelijk een tapasavondje in de agenda! We kregen eters en mam en ik hebben allerlei hapjes klaargemaakt, zowel koud als warm. Het was echt heel gezellig! Zouden jullie het leuk vinden om hier eens een inspiratie artikel over te lezen?

De dokter kon helaas niet direct iets voor mij betekenen donderdag. De ontsteking zat te diep en dus moest ik aan de antibiotica. Nu slik ik drie keer per dag een pil(letje) in de hoop dat het aan het einde van deze week over is. Crossed fingers!

paasweekend-001

Vrijdag stond voor de rest in het teken van leren, leren en nog meer leren. Op zich wel handig met een tentamen week op komst ;-)

’s Avonds kookte ik, er stond namelijk wat anders op het menu in verband met Goede Vrijdag. Op deze dag mag je ‘in principe’ geen vlees eten, dus aten we Kombino’s. Jammie ook lekker!

paasweekend-002
Zaterdag ging de wekker al vroeg. Het was tijd om te werken bij de AH, lekker druk met pasen! Dat vind ik echter helemaal niet erg want zo kun je lekker doorwerken en vliegt de tijd voorbij!
Helaas viel ik echt op een té gênante manier van mijn fiets, al voor ik moest beginnen. Mijn broek is inmiddels weer gemaakt, maar stiekem vind ik het nog steeds zonde!

’s Avonds stond ik weer in de keuken en maakte ik deze heerlijke combinatie! Ik plukte een Italiaanse bol leeg en vulde deze met kip, paprikastukjes en ananas (dit alles had ik natuurlijk eerst gebraden in een pan). Natuurlijk met kaas ‘on top’ en wat kruiden. Hierbij aten we de pastasalade die we nog over hadden en galia meloen met ham. Jammie!

paasweekend-003
Happy Easter! Zondag was het eerste paasdag en stond ik al vroeg op om nog even te leren. Daarna maakte ik me klaar voor een brunch bij opa en oma met de gehele familie. Zo fijn en gezellig vind ik dat, dat nog steeds jong en oud aan tafel zit! Iedereen had wat lekkers gemaakt of gekocht en zo stond de tafel vol met lekkers. Na de brunch gingen we nog door naar mijn andere oma. Daar bleven we ’s avonds frietjes eten want die hadden we vrijdag gemist haha! ;-)

paasweekend-004
Aangezien het leren zondag niet echt een succes is geweest moest het allemaal op maandag. Zo stond ik al vroeg op, dekte ik de tafel voor een paasontbijt en ging ik aan de slag met de tentamens. Het was geen hele productieve dag maar ik heb wel al twee vakken bijna helemaal af kunnen ronden wat betreft voorbereiding. (Echt een record voor mij). Tussen de buien en stevige wind door maakte mam en ik een ommetje met een stralende zon. Even eruit, fijn! De rest van de dag stond in het teken van mijn tentamens die helaas nu bezig zijn.

Al met al was het echt een fijn, gezellig maar toch rustig weekend. Nu hopelijk mijn tentamen en drie mondelingen met mooie cijfers afronden en mijn tripje naar Valencia lacht mij toe! Nog maar twee weekjes!

Liefs, Sophie
Hoe was jouw paasweekend?

12 comments

  1. Dat klinkt als een heerlijk paasweekend. Een beetje druk, maar ook veel leuke dingen! Hier was het lekker doorwerken en daarna relaxen. Zaterdag alles gedaan wat we het hele weekend af wilden hebben en dan zondag en maandag lekker luieren :)

  2. Wat een heerlijk en gezellig weekend heb je vorige week gehad Sophie! Hopelijk is de ontsteking van je vinger inmiddels helemaal weg :)

  3. Mijn Paasweekend was ook echt super fijn en bestond ook uit heel veel lekker eten haha. Jouw (eet)foto’s ziet er ook heerlijk uit zeg! Ik hoop dat je de ontsteking snel weg trekt, beterschap!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge