Een boek vol herinneringen

Nu ik deze post schrijf ben ik inmiddels 18 jaar geworden! Woehoe, eindelijk weer legaal drankjes doen met vriendinnen en op stap. Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb gepost. Maar ondertussen heb ik niet stil gezeten. Het is vandaag alweer precies 5 maanden geleden dat mijn papa werd gecremeerd. De tijd gaat snel eigenlijk.. alweer bijna een halfjaar zonder mijn lieve papa. Voor mijn moeder wilde ik dan ook iets geven op mijn 18e verjaardag. Als een soort bedankje voor alle 18 jaar dat ze samen met pap mij eigenlijk bijna de perfecte jeugd heeft gegeven. Ik heb alle goede kennissen van pap die ook aanwezig waren bij de crematie gemaild met de vraag of ze een herinnering met pap op wilde sturen naar mij. Gelukkig kreeg ik veel positieve reacties en heb ik op mijn 18e verjaardag een boek vol herinneringen aan papa kunnen geven aan mijn moeder. Het kostte enorm veel werk, maar ze is er echt heel blij mee.

foto (6)

Ook heb ik nagedacht over deze blog. Ik was van plan om in deze vakantie veel te gaan schrijven en posten. Maar zoals je kunt lezen is dat een beetje mislukt. Ik had niet de tijd die ik dacht te hebben. Nu heb ik een nieuw ideetje wat me hopelijk beter af zal gaan. In het ziekbed van pap heb ik vaak wat stukken opgeschreven in een schriftje. Deze stukken zal ik dan precies een jaar nadat ik ze heb geschreven posten. Tussendoor zal ik natuurlijk ook wat posten. Wat vinden jullie daarvan?

Liefs Sophie

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge