Dit staat er op mijn wensenlijstje


De lente lijkt nu toch écht te zijn begonnen en aangezien mijn vorige wensenlijstje alweer aardig compleet is (dankjewel Kerstman en Sinterklaas), was het nu weer eens tijd om wat nieuwe dromen/wensen te delen met jullie! Je kan maar een lijstje klaar hebben staan toch? Je weet nooit wanneer het nog van pas komt ;-)

Aangezien het een hele lijst is geworden gaan we maar meteen beginnen:

  • Groene oogschaduw

De meeste make-up neem ik gewoon elke keer mee naar huis en aangezien ik toch niet zoveel make-up op doe, is dat best te overzien. Laatst kocht ik een nieuw leeg palette van Inglot (hoera voor cadeaubonnen) en nu ben ik op zoek naar mooie kleurtjes om dat palette te vullen. Een groentint lijkt me wel wat, ik heb alleen de juiste nog niet kunnen vinden en helaas zag ik dat de winkel weg was uit Eindhoven.

  • Nieuwe schoenen

Met de lente in volle bloei is het eigenlijk ook wel weer eens tijd voor nieuwe schoenen. Mijn witte sneakers heb ik het hele jaar door gedragen, maar die kunnen nog prima. Voor nu ben ik dus op zoek naar iets anders en zo’n schoenen lijken me wel wat.

  • Boeken over fotografie

Boeken over fotografie lijken me heel tof! Deze variant over fotograferen met je smartphone lijkt me dan ook echt best handig, want ik moet eerlijk toegeven dat ik dat nog best lastig vind. Geef mij maar een grote camera in mijn handen ;-)

  • Parfum

Toen ik vorig jaar mijn diploma heb gehaald, kreeg ik heel veel cadeaubonnen. Aangezien deze vaak maar een jaar geldig zijn werd het tijd om ze te gaan gebruiken! Inmiddels heb ik deze parfum gekozen, mijn eerste echte eau de parfum. En de eerste parfum met een groot prijskaartje haha. Gelukkig kon ik hiervoor dus die bonnen goed gebruiken én ik ben er zo blij mee! Alleen al de flacon ziet er zo mooi uit!!

  • Telefoon

En dan nog zo’n puntje op de lijst waar ik het al eerder over heb gehad, een nieuwe telefoon. Ik ben al een tijdje aan het kijken zoals ik al eerder aangaf. Steeds meer neig ik om toch af te stappen van het vertrouwde Samsung. Misschien dat deze nieuwe Moto G6 plus iets is? De Moto G6 plus is een gloednieuw model omdat deze pas na april verkrijgbaar is. Deze telefoon lijkt me ideaal voor het maken van foto’s, het is alleen de vraag of ik mijn Samsung S4 wil vervangen voor een Moto G6 PLUS. Want, groter dan deze hoeft mijn smartphone eigenlijk niet te zijn. Lijkt me alleen maar onhandig. Dus misschien moet ik toch maar eens even op pad naar een winkel om te vergelijken.

  • Fototoestel

Hoewel ik nog steeds enorm blij ben met de camera die ik twee jaar geleden kocht, ben ik stiekem toch wel verliefd geworden op de foto’s van Jennie. Met name in dit artikel was ik echt even verbluft van het resultaat. Wat een prachtige foto’s! Deze camera wil ik ook! Ik denk alleen dat ik er nog even voor moet sparen, maar wie weet is deze ooit nog van mij!  Achja, dromen mag, toch?

  • Spelletje

Ik ben altijd in voor spelletjes! Favoriet op dit moment is onder andere regenwormen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze uitbereiding! Verder zou ik graag nog wat meer spelletjes hier in Nijmegen willen hebben, zo gezellig! Dus hopelijk kan ik er in de loop van het jaar nog een paar hier in de kast toevoegen.

  • Kookboek

Sinds ik het kookboek van Lekkerensimpel.nl in bezit heb, ben ik stiekem alweer verder aan het kijken naar nieuwe kookboeken. Er zijn er maar weinig met fijne hoofdgerechten die heel makkelijk te maken zijn, al moet ik zeggen dat ik ook heel nieuwsgierig ben geworden naar dit boek van Chickslovefood!

  • Zonnebril

Stiekem vind ik zonnebrillen echt leuk om af te wisselen. De laatste jaren ik alleen verwend geraakt met mijn huidige zonnebril en hierdoor heb ik geen andere zonnebril meer gekocht. Nu vond ik het wel weer tijd worden voor een nieuw model voor erbij. Deze leek me wel wat, zo’n rond model, al heb ik geen idee of het me staat.

En dit waren wel weer even genoeg wensen voor nu. Al heb ik stiekem ook al gekeken naar een nieuwe poster voor op mijn kamer, leuke decoratie en een bikini. Want dat laatste, dat is écht nodig voordat de zomer voor de deur staat.

Liefs, Sophie

Wat staat er op jouw wensenlijst?

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking

One comment

  1. Mooi wensenlijstje. Op dat van mij staat ook nog een nieuwe zonnebril. Zo’n rond exemplaar wil ik ook wel graag eens uitproberen. Benieuwd hoe dat bij mij staat :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge