De leukste ontbijttips voor Pasen


Dit weekend kunnen we genieten van een extra lang weekend, want het is Pasen! Tijd om uitgebreid te ontbijten en dingen te doen waar je normaal gesproken niet altijd de tijd voor neemt. Om je wat inspiratie te geven voor een heerlijk ontbijt deel ik maar al te graag mijn favorieten!

Sinds ik stage loop op het hoofdkantoor bij Jumbo houd ik mij, naast mijn scriptie, bezig met de voorjaarscampagne. Superleuk om te doen, maar nog leuker is dat het resultaat nu ook echt overal te zien is. Deze campagne past ook heel goed bij Pasen en daarom kon ik het niet laten om een artikel hierover te schrijven en te delen op mijn blog. #nospon ;-) Ik heb inmiddels al weken de tijd gehad om te bedenken welke ontbijttip mij dan toch echt het lekkerste leek, tijd om in actie te komen en aan de slag te gaan in de keuken. Dit weekend kan ik dan eindelijk deze ontbijttips gaan maken!

Afbeelding geplaatst door Lise op 10 april om 19:31

Gevulde keizer
De gevulde keizer is meteen al een favoriet geworden, alleen de beelden zien er al heerlijk uit. Deze mogen dan ook bij mij niet ontbreken dit weekend. Nu heb ik eindelijk de tijd om ze te maken! Een kaiserbroodje met groente, ei en kaas moet heerlijk zijn.

Paasei-bolletje
Vaak maak ik knakworstjes in bladerdeeg, heel simpel maar enorm lekker als je het mij vraagt. Ik had er nog nooit over nagedacht om een paasei in het deeg te rollen, maar er is volgens mij geen makkelijkere manier om een heerlijk chocolade croissantje te maken!

Bananensushi
Ik ben normaal gesproken geen grote fan van sushi (sorry sorry, ik heb die liefde nog niet echt meegekregen) Een pannenkoek met chocolade en banaan in de vorm van sushi spreekt me dan weer wel aan. Een echte favoriet van een aantal jaar geleden, als we dan ooit ergens een pannenkoekje gingen eten dan werd het deze combinatie. Koud lijkt mij deze combinatie ook enorm lekker. Ook al klinkt dit ontbijtje niet zo gezond, toch wil ik hem graag proberen!

Yoghurtbrokken
Zodra ik de Yoghurtbrokken zag was ik al nieuwsgierig, dat moet een fris ontbijt zijn! Ik kan niet wachten om hier een eigen variant van te maken. Dit lijkt me een perfecte afsluiter van het ontbijt.

Er zijn nog veel meer ontbijttips, maar deze zijn bij mij favoriet!

Liefs, Sophie

Wat wordt jouw ontbijt dit weekend?

 

3 comments

  1. Wat ziet dat er allemaal leuk uit! Ik ga met Pasen weg, dus ik denk niet dat we heel erg uitgebreid gaan ontbijten. Alvast een fijn weekend :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge