De beste aankopen van 2016!


Na een aantal vreugde kreten over hoe blij ik was met bepaalde dingen, kwam ik ineens op het idee voor dit artikel. Mijn beste aankopen van 2016. Sommige kwamen heel onverwacht en in andere aankopen zat dan weer enorm veel werk. Al met al waren dit mijn toppers, kijk je mee?

Schijnbaar houd ik van zwart, was het eerste wat ik dacht toen ik verschillende toppers aan het verzamelen was. Oeps! Maar goed, dat er een paar toppers tussen zaten, dat was me al snel duidelijk! Dus tijd om ze allemaal met jullie te delen!

E-reader
Ik heb van mijn verjaardag een Kobo Glo HD e-reader gekregen van mam en ik had echt niet gedacht dat ik er zoveel gebruik van kon maken. Had ik die maar eerder gehad in de trein, dat scheelt zoveel sjouw werk!

Mijn eigen boek
Waar ik écht weken werk in heb zitten is mijn eigen boek. Ik nam alle teksten over die te maken hadden met het overlijden van mijn vader tot één jaar na zijn dood. Het is dus écht mijn boek mét de bijbehorende foto’s die niet allemaal op mijn blog te vinden zijn. Dit boek zal voor altijd zo bijzonder blijven omdat ik zo altijd terug kan lezen hoe het proces van zijn ziek worden tot één jaar na het overlijden is geweest en hoe ik dat heb beleeft.

Een klein tasje
Ik denk dat je als vrouw nooit genoeg tasjes hebt, althans ik ben er zo eentje! Dit tasje vroeg ik voor mijn verjaardag en is echt favoriet! Daarnaast ook het tasje wat ik in Valencia kocht, maar om nu zoooveel tassen op de foto te zetten. Dat is misschien ook een beetje gek. Maar goed, twee favorieten dus eigenlijk.

Rugzak
Of misschien toch drie? Ik vind dit niet helemaal tot dezelfde categorie als ‘klein tasje’ horen, dus vandaar dat ik deze rugzak er bij zet. Deze rugzak kreeg ik afgelopen zomer voor een samenwerking met Duifhuizen en het is echt een topper! Er zitten zoveel vakken in, zoveel ruimte en daarnaast draagt hij ook nog eens heerlijk! Kortom, ik ben fan!Hardloopschoenen

Dan over naar een andere verslaving van mij. Of ja, geen verslaving, ik noem het meer blij-makers, want schoenen daar kun je me heel gelukkig mee maken! Ik kocht deze schoenen voor IJsland voor het geval ik eens niet mijn wandelschoenen wilde dragen en ik dan toch fatsoenlijke schoenen had. Uiteindelijk heb ik ze zo vaak aangehad, thuis met het hardlopen, in IJsland tijdens crossfit, en soms ook gewoon zo! Ze lopen écht heerlijk! Ik ben door het hockeyen gewend om op Adidas schoenen te sporten en deze zijn ook nog eens aangemeten dus ze zitten als gegoten. #overenthousiasme

Laarzen
Om maar weer even in de schoenen te blijven, de laarzen van Sacha zijn ook écht mijn favoriet, toevallig heeft een vriendin van mij ze ook in het blauw, dat zegt genoeg! Ik loop er maar al te graag op omdat de hak niet te hoog is, perfect om ze non-stop te dragen tijdens mijn stage! Ik ben zo zo zo blij met ze! Nog op de valreep van 2016 van mogen genieten, maar hopelijk nog veel meer in 2017!

Omdat ik je mis
Dat is écht bij uitstek mijn favoriete boek geweest van 2016, het was een heerlijk zomers boek wat ik iedereen kan aanraden. Ook vooral leuk om op vakantie te lezen, je vliegt er doorheen! Nu had ik het geluk dat ik deze mocht recenseren voor Adorable books, geluksvogel die ik ben!

Mijn fotocamera
Daarnaast kocht ik in 2016 ook een nieuwe camera, éindelijk! Soms krijg ik er nog niet helemaal de perfecte foto uit maar in IJsland ben ik er maar weer achter gekomen wat voor top ding het eigenlijk is. Ik moet me volgens mij wat beter verdiepen in de camera om er echte pareltjes mee te maken :) Voor nu ben ik in ieder geval al zeer tevreden! Het is een ‘bridge camera’, wat ik een enorm fijn model vind.

Lippenstift
En dan een spontane aankoop! Van mijn collega’s bij de Albert Heijn kreeg ik een bon van de Ici Paris, deze wilde ik graag opmaken voordat ik naar IJsland ging en op de gok bestelde ik deze lippenstift. Ik zocht al langer een wat oud roze kleurtje die niet zo opvalt en écht, deze is perfect! Ik draag hem eigenlijk naar bijna elk feestje of wanneer ik maar zin heb om lippenstift op te doen. Hij heeft helaas geen leuke naam maar je kunt hem vinden onder nr. 30 van de Rouge edition 12 hours.

Tussen jas
Voor IJsland kocht ik een handige jas die ik kon dragen als het nog niet zo koud was. Het is zo’n handige jas tegen regen, wind en weet ik veel wat nog meer. Dat ik deze uiteindelijk de halve lente in Nederland al had gedragen had ik niet voorzien, maar was wel echt een goede uitkomst voor het bar slechte lente weer van afgelopen jaar. Daarnaast was het ook wel leuk om een jas te hebben met een kleurtje, nooit gedacht dat dat ooit uit mijn mond zou komen! Het was liefde op het eerste gezicht doordat je ook nog eens je duim in de mouw van je jas kan stoppen. Ik kan je vertellen, die liefde is niet meer overgegaan! Mocht je vergeten zijn hoe die er uit zag, nou zo dus!

En dat waren ze eigenlijk wel, mijn beste ‘aankopen’ van 2016!

Liefs, Sophie

Wat is jouw beste aankoop van 2016?

7 comments

  1. Wat een heerlijk lijstje met aankopen. Ik wil als ik dit zie meteen ook een fijne tussenjas kopen en nieuwe hardloopschoenen! Maar goed, mijn spullen gaan nog wel even mee, als ik ze moet vervangen, dan ga ik wel even goed nadenken :)
    En wat mooi dat je een eigen boek hebt gemaakt, wat een mooi waardevol boek <3

  2. Wat een fijne lijst <3. Heerlijke spullen allemaal. Wat is het toch fijn dat leuke spulletjes het leven soms zo aangenaam kunnen maken. Ik vind je pistol boots heel mooi <3. En wat bijzonder, het boek! Heel mooi dat je dat gemaakt hebt.

  3. Wat een leuk lijstje! Een tussen jas is inderdaad heel erg fijn, ik ben er gek op. Mijn favoriete aankopen zijn mijn wandelschoenen en mijn noise cancelling koptelefoon <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge