De aller laatste week in Amsterdam

naamloos

Daar zit ik dan, in mijn eentje aan een tafeltje midden in Amsterdam. Mijn mini-bucketlist? Herinneren jullie je die nog? Ik ben nog vol op bezig om dingen van die mini lijst te realiseren en de tijd lijkt voorbij te vliegen. Nog maar één weekje zit ik in Amsterdam, benieuwd wat ik dan ga doen?
Mijn stage is op dit moment dat ik hier zit, bijna tot zijn einde gekomen. Wat zijn die vijf maanden in Amsterdam omgevlogen! Op dit moment is het donderdag en geniet ik van mijn een-naar-laatste vrije stagedag. Nog maar één weekje en dan zit het avontuur in Amsterdam er alweer op. Ik kan het bijna niet geloven dat het dan alweer voorbij is. Zodra ik over mijn laptopscherm kijk zie ik trams voorbij komen en bedenk ik me ineens hoe erg ik het eigenlijk ga missen hier! Voor vijf maanden in Amsterdam wonen was echt het beste idee ooit!

Zo heb ik een geweldig ’thuis’ mogen hebben op de eenheid. Heb ik nieuwe gerechten mogen eten en koken. Leerde ik super leuke mensen kennen en had ik natuurlijk een fantastische stageperiode!

Ik heb echt weer plezier in het leven gekregen sinds ik hier in Amsterdam verblijf. Na maanden leek het leven weer leuk, werd ik weer actief en wilde ik dingen onernemen. Amsterdam heeft me dus echt veel goeds gedaan.

De laatste week hier in Amsterdam zit vol leuke dingen. Zo komt maandag mijn vriend voor het laatst op bezoek en gaan we sowieso s’ avonds Amsterdam nog even in. Dinsdag ga ik nog een dagje knallen op mijn stage zodat ik woensdag middag naar Den Bosch kan reizen om mijn verslag in het postvakje van mijn beoordelaar te doen. Spannend! In Den Bosch haalt mam me dan op en rijden we door naar Rotterdam. Mam en ik gaan namelijk volgende week woensdag naar ‘De vrienden van Amstel live’. Een cadeautje wat ik mama met kerst heb gegeven. Ik denk dat dat echt een perfecte afsluiter is van deze geweldige periode.

Maar het wordt nog leuker! Donderdag ga ik namelijk nog een ding van mijn bucketlist afstrepen. Er staat namelijk een event op de planning en ik hoef dus nu maar erg kort te reizen totdat ik er ben! Ik heb zoveel zin om verschillende lieve bloggers te mogen zien en nieuwe te ontmoeten! Vrijdag is mijn laatste dag op stage, die dag kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en je begrijpt dat ik mijn collega’s toch even ga laten proeven wat nu eigenlijk vlaai uit Brabant is. ’s Avonds hoop ik nog wat leuks te doen met mijn huisgenoten en dan is het zaterdagochtend tijd om te verhuizen.

Dan zit deze periode er alweer op en starten we 1 februari weer doodgewoon in Den Bosch.

Het zal wennen zijn, maar ik kijk met een ontzettend trots en tevreden gevoel terug op deze periode. Stiekem kan ik niet wachten tot het volgende week is maar vind ik het ook onwijs jammer dat het dan alweer tot zijn einde komt. Achja, genieten zal ik!

(en nu ga ik genieten van mijn carrotcake en heerlijke kop thee ;-) totaaaal geen straf haha! )

Liefs, Sophie

Ga jij binnenkort nog leuke dingen doen?

13 comments

  1. Wat gek dat het alweer bijna afgelopen is zeg! Vind het leuk om te lezen dat je zo’n geweldige tijd hebt in Amsterdam en bij je stage.

    Heel veel plezier nog bij stage en het event! Ook bij de Vrienden van Amstel natuurlijk, héél gaaf!

  2. Wat fijn zeg <3. Zo goed dat je er echt van genoten hebt! Echt een spannende stap om zomaar naar Amsterdam te gaan. En grappig, we hebben precies dezelfde periode stage gelopen! Die van mij duurde ook vijf maanden en ik heb alleen volgende week nog. Heel raar om daarna ineens klaar te zijn! Veel plezier bij de Vrienden van Amstel Live :)!

  3. Wat gaat de tijd snel voorbij! Geniet nog maar even lekker van je laatste weekje daar en alle leuke dingen die je nog gaat doen.. want dat zijn er een heleboel zo te lezen! :)

  4. Als je het naar je zin hebt, gaat het altijd zo snel voorbij. Geniet nog van je laatste weekje in Amsterdam en haal het beste uit die laatste dagen ! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge