Creatief je gevoelens uiten #1

Waar zal ik vandaag eens over schrijven, is de gedachte die al de hele dag in mijn hoofd zat. Ik had nog steeds niets gevonden waar ik echt enthousiast over was en de druk begon toe te nemen. Ik zat om half 10 ’s avonds in de bus richting huis, vroeg mijn vriend om hulp, scrollde door mijn instagram timeline, refreshte voor de 17e keer vandaag de bloglovin’ app en toen ineens wist ik het! Ben jij benieuwd hoe? Kijk dan gauw verder!

Ik (met de creativiteit van een baksteen) ben namelijk best vaak bezig om op een “creatieve” manier met mijn gevoelens en gedachtes om te gaan. Nu had ik al een tijdje een hartjesfotolijstje op een plankje in mijn kamer staan en ik vond de foto die er in zat niet meer zo leuk. Het was tijd voor iets anders! Het kader waar de foto in moest passen had echt een afmeting waar je U tegen zegt. -huhum- en ik vond het toch wel zonde om in een mooie foto te knippen.

Ik besloot op google en mijn tumblr ’timeline’ (mijn favoriete site om te genieten van de mooie plaatjes die er te vinden zijn!) te zoeken naar plaatjes, foto’s en quotes die bij mij passen. Uiteindelijk had ik er een hele hoop gevonden en ben ik er op Picasa een (vierkante) collage van gaan maken.

Ik vind het enorm lastig om mijn gevoelens en gedachtes goed te verwoorden en dit zorgt er regelmatig voor dat ik niet wordt begrepen. Door op deze manier bezig te zijn met ‘wat past bij mij’ leer ik mezelf ook een stuk beter kennen!

Na heel wat gepuzzel is dit het eindresultaat geworden!

P1120793

P1120795

Quotes:

– “I remember when you called me beautiful”
– “I like it when good unexpected things happen”
– “Live, laugh, love”
– “Thanks for the memories”
– “Maybe, sometimes, it’s easier to be mad at the people you trust because you know they’ll always love you, no matter what.”
– “Nothing ever happens like you imagine it will”
– “Be strong”
– “Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory”
– “I wonder how other people see me”
– “Why? Why? Why? Why? Why?”
– “Enjoy the little things”
– “Say what you need to say”

Al deze quotes vertellen wat over mij, hoe ik in het leven sta, hoe ik over dingen denk en wat ik belangrijk vind.

De meeste plaatjes heb ik toegevoegd om het geheel wat kleur te geven. Al is er één heel bijzonder voor mij! De gele vlinder die je vindt in mijn collage staat voor mijn papa. In de week nadat hij overleden was kwam er namelijk elke dag een gele vlinder in onze tuin.

Ja pap we hebben je gespot (en dan ook nog in je favoriete kleur!)!

ButerflyWelke quote zegt wat over jou? En waarom?

 

11 comments

  1. Wat mooi! Tumblr vind ik ook altijd heerlijk om een paar uur op rond te kijken! Enne goed gedaan voor iemand met een de creativiteit van een baksteen hoor hihi (;

  2. Wat een mooi idee! Vind de quotes die je hebt uitgekozen ook erg gaaf! De quote die op mij slaat is de quote: I wonder how other people see me. Ik ben altijd benieuwd hoe anderen naar mij kijken/over mij denken. Liefs

  3. Wat een geweldig idee. Ik ben ook n iet echt cratief, maar gebruik ook wel eens creativiteit en knutselen om mijn gevoelens te verwerken. Met foto’s kan ik weinig omdat ik blind ben, maar ik kan wel dingen inscannen die ik gemaakt heb. Drze quotes zijn super! Bedankt trouwens voor je bezoekje aan mijn nieuwe blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge