Berlijn vlog!

Vandaag is het dan eindelijk de dag dat ik mijn vlog uit Berlijn met jullie deel! Kijk je mee?

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik vorige week drie dagen naar Berlijn geweest. Dit was mogelijk omdat ik al mijn tentamens heb gehaald en daardoor dus (op een vergadering en inlevermoment na) twee weken niet naar school hoefde. Ik vond het reuze spannend om voor het eerst alleen op reis te gaan. Ik besloot dan ook meteen te boeken zodra ik al mijn punten binnen had van al mijn tentamens. Geen weg terug!

Ik heb mijn minicamera meegenomen en heel veel gefilmd. (sorry als het beeld wat wazig is, hij wilde niet in HD uploaden en ik heb veel gefilmd terwijl ik aan het lopen was.) Ik vind het reuze spannend zo iets nieuws maar ik hoop dat jullie het leuk vinden! Het is toch weer even heel wat anders dan een artikel schrijven. Een artikel kun je 100x aanpassen en de beelden blijven hoe ze zijn. Ook is een video natuurlijk een stuk persoonlijker. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar jullie reacties :)

 

Als ik nu terugkijk op deze mooie dagen vraag ik me wel eens af wat papa er nu van zou vinden. Zo helemaal alleen op reis en wat hij er van zou vinden dat ik in Duitsland stage zou willen lopen. Welk advies zou papa geven? Op die momenten mis ik hem dan ook echt enorm. Ik neem dan ook élke keer weer de foto van papa mee, waar ik ook heen ga op reis. Ook heb ik een minifotoboekje gemaakt met alle geweldige herinneringen aan papa en het gezin, ik kan er van blijven genieten als ik er naar kijk. Ik besef me maar al te goed hoe fijn ik het altijd heb gehad. Op zo’n reis heb ik dan ook momenten waarop ik echt even heel hard moet huilen om het feit dat papa dit allemaal niet meer mee kan maken. Gelukkig heb ik nog wel mijn aller liefste mama en zusje die ik in ieder geval nog in de armen kon vliegen toen ik thuis kwam. Ik heb dan ook vele foto’s en filmpjes gemaakt zodat ik helemaal niet zo alleen was! Dat scheelt best wel omdat je eigenlijk direct je verhaal kwijt kan. Jullie waren er dus stiekem gewoon bij!

Mocht je de plog hebben gemist, dan kun je hem hier vinden!

Liefs, Sophie

                                           De mooiste ster aan de hemel

43 comments

 1. Aaahh je vlog is echt superleuk geworden! Ik vind dat je dat vaker moet doen!! En wat fijn dat je zo genoten hebt van Berlijn! Nu duimen dat ze je willen daar in Berlijn, kun je nog veel vaker genieten! Liefs

 2. Wat een leuke vlog! Super leuk om af en toe een video online te zetten, is toch heel anders dan tekst/foto’s. En hopelijk heeft je vader vanaf boven mee kunnen kijken terwijl jij op reis was. :)

 3. Wat een ontzettende leuke vlog! Ik vond het van het begin tot het eind heel tof om naar te kijken. Heel stoer dat je gewoon naar Berlijn bent gegaan voor een eventuele stageplek! Cool! Ik wil ik het najaar ook een tijdje (paar maanden) gaan reizen in mijn eentje en het lijkt mij heel tof! <3

 4. Wat een leuke vlog! Erg fijn om eens op een andere manier iets van jou te zien. Moet je echt vaker doen :)
  Ik hoop dat je gesprekken iets opgeleverd hebben en dat je misschien wel stage kan gaan doen in Berlijn!
  Liefs .x
  Hanne schreef onlangs …Glimlachlijst #1

  1. Oh haha wat ontzettend grappig om te horen. Mijn stem is namelijk echt alles behalve fijn maar leuk om te horen. Ja tof he dat ik niet eens alleen heb hoeven eten :)

 5. Wat een gezellige vlog! Doe je echt goed hoor, je babbelt zo spontaan! :) ik vind het echt heel knap dat je dit hebt gedaan, zo in je eentje op reis gaan. Mag je echt trots op zijn! Hoe noemt dat liedje, bij 8min? Word ik vrolijk van! :D
  Anneleen schreef onlangs …No Words Tag

 6. Heel leuk om een keer een vlog van je te zien! Leuk gedaan. Goed om te zien dat je er van genoot om lekker op pad te zijn in Berlijn. Van wat je hebt laten zien, lijkt het me een toffe stad! :-)

 7. Ik heb echt dikke respect voor je dat je zomaar alleen naar Berlijn durft te gaan! Alleen reizen, alleen de weg zoeken, alleen een nieuwe stad verkennen. Is echt iets om trots op te zijn!
  Esther schreef onlangs …nieuwe patta’s

 8. Heel erg leuke vlog, supergoed gedaan zo voor je eerste keer! Heel leuk met die liedjes ook! En fijn om je eens ‘in beweging’ te zien en te horen praten :-) Hopelijk word je aangenomen in Berlijn! En je papa zal vast heel fier op je zijn dat je dit allemaal doet!

 9. Oh, wauw! Wat onwijs knap dat je dit zo durfde: grote respect! Hele leuke vlog is het geworden, je komt heel lief en spontaan over. Het voelde echt even alsof ik gewoon naast jou meeliep. Ik hoop dat je een stage krijgt!
  Liefs
  Zonnewolk schreef onlangs …Slapen onder de regen

 10. Ik sta een beetje achter met het lezen van blogberichten op Bloglovin, maar ik ben aan het bijbenen. Ik heb je vlog dus nu pas gezien en ik vind ‘m geweldig! Zo fijn met die muziek erbij. Ik had echt het gevoel dat ik mee in Berlijn zat met jou. Je bent dus zeker in je opzet geslaagd. :-)

 11. Hehe: eindelijk kon ik je vlog zien, was er echt zo ongelooflijk benieuwd naar. Wat ben je toch een leuke en lieve meid zeg: ik vond het echt heel leuk om je te zien praten en ons mee te nemen door je tripje in Berlijn. Ik zeg dus zeker voor herhaling vatbaar hoor ;-) En nu ga ik keihard voor je duimen voor die stageplaats :-D X

 12. Wat een leuke vlog! En wat ontzettend stoer dat je dit zomaar gedaan hebt. Ben trots op je! En wat grappig om je stem te horen, ik had hem zo anders in mijn hoofd bedacht :P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge