All about the holiday tag!

wpid-2015-07-31-02.41.23-1.jpg.jpeg
Vlak voordat ik in het vliegtuig stapte naar Mallorca schoot me ineens inspiratie binnen voor een artikel als ik terug kwam van vakantie! Inmiddels is het kladje van voor de vakantie uitgegroeid tot een soort van tag en ben ik zeer benieuwd wat jullie er van vinden! Het is inmiddels dan ook een half jaar later, maar juist nu is het leuk om de leukste dingen te delen over mijn vakantie! Ben jij je nog aan het oriënteren? Misschien is deze bestemming wel wat voor jou. Op naar ‘All about the holiday tag’ over Mallorca!

Land: Spanje, Mallorca
Wanneer/hoelang:  Acht dagen, zomervakantie
Met wie: Het gezin
Hoe: Met het vliegtuig

Waar heb ik verbleven?
Ik verbleef in het plaatsje Ca’n Picafort in een hotel.

Wat heb ik gedaan?
Op deze vakantie hebben we een aantal dagen aan het zwembad gelegen om lekker te ontspannen. Daarnaast zijn we drie dagen achter elkaar het eiland gaan ontdekken. We hebben de stadjes Pollença, Alcúdia, en Port de Pollença bezocht met het openbaar vervoer. De dag erna zijn we met de auto langs de oostkust gereden om verschillende baaitjes te zien zoals Cales Mallorca en de baaitjes bij Cala d’or. Daarnaast hebben we ook wat stadjes bezocht als Cala Millor en Porto Cristo. De laatste dag waarop we het eiland zijn gaan ontdekken hebben we een eilandtour gedaan. Voor meer informatie raad ik je aan om dit artikel te lezen!

Mijn mooiste/leukste herinnering aan deze vakantie:
Het zijn er zoveel maar ik denk dat de slappe lach die we met z’n drieën de laatste avond hadden op het balkon de meest waardevolle is. Dat was echt al weer veel te lang geleden dat we écht hadden gelachen!

Mooiste/fijnste plekje van deze vakantie:
Het mooiste plekje was denk ik wel de boulevard van Cala Millor, al kan ik eigenlijk ook niet kiezen uit de haven van Port de Sollér en de Calvarieberg in Pollença!

wpid-2015-07-31-02.41.27-1.jpg.jpeg

Deze muziek hoorde bij deze vakantie:
Follow the sun – Xavier Rudd, dit liedje past precies met mijn instelling van deze vakantie. De zon achterna en je laten gaan door de richting van de wind. Als het slecht is dan gaat de dag ook wel voorbij, of terwijl we kijken wel hoe het komt en we genieten van elk moment en anders komt er morgen weer een nieuwe dag. Super grappig dat het liedje sinds kort overal te horen is. Ik was jullie voor haha ;-)

Mijn favoriete eten deze vakantie:
Definitely watermeloen. Watermeloen is altijd zo veel lekkerder in het buitenland!

Mijn favoriete drinken deze vakantie:
Baileys! Aangezien we all inclusive hadden geboekt konden we bijna alle drankjes van de kaart proberen. Dat lieten mama en ik ons geen twee keer zeggen en we hebben er zoveel geprobeerd. Baileys was toch wel mijn favoriete likeurtje!

Van deze vakantie heb ik geleerd:
Dat, als het kiezen van het toetje het grootste dilemma van de dag is, je echt vakantie hebt.

Dit raad ik iedereen aan om te doen:
Het is erg zwaar maar zeker de moeite waard om de Calvarieberg in Pollença te beklimmen! Ook moet je over de serpentine weg rijden! Doodeng maar ontzettend bijzonder!

Mooiste/leukste foto(‘s) van mijn vakantie:

wpid-2015-07-31-02.41.30-1.jpg.jpeg
wpid-2015-10-04-01.03.38-1.jpg.jpeg
wpid-2015-09-26-11.22.47-1.jpg.jpeg
wpid-2015-09-26-11.22.44-1.jpg.jpeg

Mocht jij nu ook graag deze vragen beantwoorden over jouw vakantie, laat het mij dan even weten via twitter of mijn blog! Ik ben namelijk reuze nieuwsgierig naar al jullie verhalen, tips en mooiste foto’s!
Ik hoop dat als we deze vragen verspreiden we hiermee (onder andere) iedereen kunnen helpen die nog informatie zoekt over een vakantiebestemming! En het is heerlijk om gewoon nog even terug te denken aan die ene reis!

Liefs, Sophie

Ik ben ontzettend benieuwd wat Dagmar, Sandra  Denise, Amy, Deisy, Dorien, Sabine, Hanna en Denise antwoorden op deze vragen over hun laatste reis/vakantie!

6 comments

  1. Wat een gave tag Sophie! En hoe tof is het dat jij mij tagged? LEUK! Ik wil hem zeker ook gaan invullen, want als reisfreak is dit natuurlijk hartstikke leuk om te doen, hihi.
    Dat watermeloen ijsje is trouwens zó lekker he? Waarom hebben ze die niet in Nederland? Mallorca ziet er wel echt mooi uit! Vind jouw mooiste herinnering van die vakantie ook heel waardevol voor jullie. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge