9 feitjes over mij die jij nog niet wist!

Processed with VSCO with a6 preset

Hoewel ik een persoonlijke blog heb weten jullie nog lang niet alles van mij. Vandaar dat ik nu negen feitjes over mij deel die jullie nog niet wisten! Zo vertel ik je onder andere meer over mijn relatie met series, films en winkelen en mijn dilemma met het maken van foto’s. Lees je mee?

1. Ik ben zo wisselvallig als het weer. Echt waar, ik kan van extreem blij naar extreem verdrietig in een paar seconde. Dit kan natuurlijk ook andersom en met alle andere gevoelens die ik heb. Van trots naar onzeker en van enthousiast naar boos.

2. Ik, films of series is geen goede combinatie. Heel enthousiast begon ik ooit eens tegen mijn vriend dat we echt eens samen series moesten gaan kijken. Nu, op dit moment, heeft meneer een Netflix account en verdoe ik die tijd met blogjes typen. Oeps! Ik vind series en films kijken soms zo’n tijdverspilling. Je kan zo veel doen in dat tijdsbestek!

3. Ik hecht heel veel waarde aan gezelligheid. Ik ben in mijn nopjes als het gezellig is. Een kaarsje hier, theetje daar, wat lekkers erbij en ik kan er echt van genieten. Ook houd ik er van om onder de mensen te zijn en samen wat te ondernemen of gewoon bij elkaar te zijn. Zo ga ik na deze blogpost ook gauw naar de keuken om een wijntje te drinken op de verjaardag van een huisgenoot! Kleine genietmomentjes!

4. Ik probeer het ‘oversteek’ knopje nooit aan te raken. Je weet wel, dat knopje wat je in moet drukken zodra je over wilt steken. Nou echt, no way. Voor mijn gevoel zit dat ding vol bacteriën en zo probeer ik het altijd sneaky te ontlopen door er iemand anders op te laten drukken. Mocht dat echt niet lukken dan doe ik het met moeite met mijn ellenboog of mouw van mijn jas. Sorry not sorry!

5. Als student leef ik soms best wel vies. Sorry! Hoewel ik eerst voor elk smetje een doekje klaar had en alles graag brandschoon zag ben ik toch wel wat makkelijker geworden. Ik laat dingen als haren en kruimels op de grond vallen want hé, dat doe ik wel een andere keer op. Of ik doe mijn afwas en zie daarna dat er nog wat op zit, naja morgen koken we weer en dan was ik ook vast wel weer af. Gelukkig heb ik nog wel een beetje van mijn netheid overgehouden, want als er bestek op de grond valt ga ik gillen. Zo vies! Hier zie je ook maar weer dat ik soms best wel wisselvallig ben…

6. Winkelen vind ik stiekem helemaal niet leuk. Als je mij chagrijnig wil hebben dan moet je mij meenemen om te winkelen voor mezelf. Kijk, voor een ander is het nog enigszins te doen want dan ben jij niet degene die telkens in en uit de kleren moet. Daarbij kan ik ook nooit wat leuks vinden in de winkels. Voor mezelf bestel ik veeeeel liever online, lekker makkelijk en overzichtelijk.

7. Ik houd van snacks. Vrijdag is frietdag bij ons thuis. Zelf pak ik dan altijd één bordje met friet en daarna kipnuggets, een kroket en een bamischijf. Ik kan gewoon niet kiezen en vind snacks echt veel lekkerder dan de friet. Oeps!

8, Ik ben een controlfreak. Ik moet van alles op de hoogte zijn. Zo bel ik mijn vriend regelmatig van te voren wat hij aan gaat doen naar dat ene feestje, wil ik altijd weten wat ik kan verwachten en maak ik graag een uitgebreide planning als ik een dagje weg ga. Oh en vergeet niet het feit dat ik echt honderd keer moet controleren of ik echt wel alles bij heb als ik weg ga.

9. Ik kan niet lachen met mijn mond dicht. Op elke foto’s sta ik met een brede glimlach en lach ik mijn tanden bloot. Op de een of andere manier kan ik gewoon niet lachen met mijn mond dicht. Mijn mondhoeken krullen automatisch omhoog en de rest komt vanzelf. Ook kan ik ooit wel eens voor lange tijd hetzelfde blijven kijken. Als iemand bijvoorbeeld meerdere foto’s maakt is er bij mij niet tot nauwelijks verschil te zien op alle foto’s haha, oeps! Soms wel vervelend als ik bijvoorbeeld een foto op instagram wil plaatsen. Alweeeer eentje waarbij ik hetzelfde kijk…

Dit waren alweer negen feitjes over mij!

Liefs Sophie

Ben jij ook een controlfreak?

15 comments

  1. Wat een leuke weetjes! 2 is zó herkenbaar voor mij, ik dacht dat ik de enige was die er niet zo gek op was. Het neemt zoveel tijd in beslag, ik ga ook liever wat anders doen. 7 is ook altijd goed! :)

  2. Wat leuk om dit allemaal te lezen :). Ha, ik kijk ook niet veel series/films, om dezelfde reden. Ik kom er ook gewoon écht niet aan toe. Ik snap niet hoe mensen vier series tegelijkertijd kunnen kijken – waar halen ze die tijd vandaan? Hihi, daar ben je student voor toch, dan hoeft het nog niet helemaal spik en span. Het is ook bijna niet mogelijk om super schoon te leven in een studentenhuis. Fijn weekend!

  3. Whaha! Wat leuk! Velen zijn wel herkenbaar voor mij! ;-) Controlefreak, check! Snacks, check check dubbel check! Hekel aan winkelen, check! En ohja, ik ben ook net zo wisselvallig als het weer, niet altijd fijn trouwens.. As we speak ben ik even opzoek naar wat nieuwe kleren. (online natuurlijk!)
    Desiree schreef onlangs …10 gedachten tijdens het hardlopen

  4. Hèhè eindelijk iemand die ook niet dol is op films en series. Heel veel mensen vinden films en series helemaal geweldig maar ik vind er weinig aan en tijdsverspilling, haha. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben!

  5. Haha, herkenbare feitjes! Hier nog zo’n controlfreak! En nee, ik kan ook niet lachen met mijn mond dicht. Volgens mij lach ik dan niet eens echt, haha.

  6. Hahaha, stiekem is punt 9 echt heel herkenbaar! Dat heb ik ook. Een vriend van me zei ooit: jij hebt echt een fotolachje. Ennnn bedankt. :’) Grappige feitjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge