3x Favoriete zomeroutfit’s

Processed with VSCOcam with f2 preset

Inmiddels is het alweer een hele tijd geleden dat ik met mijn blote zoeten door het koele Nederlandse zandstrand kon gaan, de geur van de zee mocht ruiken en door de duinen mocht wandelen. Vandaag laat ik jullie drie outfits zien die ik met plezier draag in de zomer, kijk je mee?

Outfit 1
1-P1150291

Eindelijk heb ik hem! De tuinbroek van mijn wishlist! Je begrijpt natuurlijk dat deze direct mee in de koffer moest naar Zandvoort. Ik combineerde hem met een wit t-shirt. Lekker fris, zomers en simpel. Waar zou jij hem mee combineren?

3-P1150307

Mijn horloge neem ik normaal gesproken nooit mee op vakanties. Toch kan ik in Nederland niet zonder de tijd en heb ik hem elke avond toch maar weer omgedaan. Wanneer ik naar Mallorca ga laat ik hem wél echt thuis. Al vind ik het toch wel wat toevoegen aan de outfit. Het wordt er een stukje netter van!

2-P1150306

Aah toen ik hem voor het eerst aan deed en ik hem vast moest maken voelde ik pure nostalgie! Deze sluiting kwam me bekend voor van al die tuinbroeken/rokken die ik vroeger had! Zo leuk haha!

Outfit 2
5-P1150327

Dit is mijn nieuwe top. Ik werd direct verliefd op de kleur! Samen met een fijne korte spijkerbroek is deze zomerse outfit helemaal geschikt voor naar het strand of een dagje weg!

4-P1150324

De bovenkant heeft ook nog een superleuk detail wat het shirt nog net een stukje leuker maakt.

6-P1150341

Dit zijn mijn favoriete slippertjes voor in de zomer. Ze passen overal bij en zijn heerlijk simpel.

Outfit 3
8-P1150557

Toen ik later met mam in de stad was kon ik dit groene shirt echt niet laten hangen. De kleur groen vond ik zo mooi en het shirt zit net zo fijn als het rode t-shirt!

9-P1150702

We gingen een dagje weg met de familie en dit was de ideale outfit voor het iets mindere weer van de afgelopen week. Ik vind het heerlijk om gewoon een simpel shirt te dragen op een spijkerbroek. Daarin voel ik me toch wel het fijnste.

7-P1150551

De kraag van het shirtje is zo leuk en maakt het hele shirt meteen een stuk leuker!

Tuinbroek – Only
Rode t-shirt – Vero Moda
Groene t-shirt – Vero Moda

Ik heb nu al zin om deze outfits weer te gaan dragen én mijn nieuwe jurkjes natuurlijk! Gelukkig straalt het zonnetje dit weekend weer in een hemelsblauwe lucht dus dat gaat zeker goed komen!

Liefs, Sophie

Wat is jou favoriete zomeroutfit? Wat zou jij nog toe willen voegen aan jou zomergarderobe?

26 comments

  1. Wat een prachtige outfits heb je toch geselecteerd Sophie <3 En je bent echt een prachtige meis! Ik vind een tuinbroek ook altijd heel leuk, maar ik word er gelijk een propje van haha! En groen staat je echt prachtig hoor. X

  2. Die tuinbroek staat je echt super leuk! <3 Ik dacht laatst ook even leuk een tuinbroek te gaan passen in de winkel, maar het stond me totaal niet. Grappig trouwens, dat gevoel dat je beschrijft bij het vastmaken van de broek, want dat gevoel had ik dus ook.

  3. Heel erg leuk! Vooral de tuinbroek is erg tof, kan ik me nog zo goed herinneren van vroeger. Die kleur groen van jouw shirtje zag ik laatst in een hemdje, erg mooi. Oh trouwens Sophie, commentluv doet het nooit als ik hier reageer. Niet dat ik daarom reageer hoor maar het valt me steeds op.

  4. Ah zo leuk gedaan! Vooral die eerste vind ik je super cute staan. Moet je zeker vaker dragen <3

    Oh en trouwens, wat is je lay out mooi! Ik had 'm nog niet gezien op mijn laptop, maar het ziet er prachtig uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge