December tag!

Processed with VSCO with a5 preset

Merry Christmas! Eerste kerstdag is alweer aangebroken, wat gaan jullie vandaag doen? Zelf heb ik vandaag een kerstdiner met mijn familie, jammie! Door Denise ben ik getagd voor de ‘December tag’ en die vond ik helemaal geschikt voor een echte decemberdag als deze! Wil je weten wat mijn favoriete kerstnummer is en welke producten ik niet kan missen in deze maand? Lees dan gauw verder.

Wat vind je het leukst aan de maand december?
Dat het sociaal geaccepteerd is om heel veel lichtjes te branden, je huis te vullen met een kerstboom en de nodige kerstaccessoires en alles wat daar mee te maken heeft. Ik vind het zo gezellig als de lichtjes van de kerstboom branden. Bovendien is mijn moeder enorm goed in het optuigen van de kerstboom en zodra hij weer in huis staat is het weer genieten! Ik kijk er ieder jaar weer naar uit!

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Ik ben misschien een beetje saai maar ik heb maar twee parfums. Ik wissel ze zo af en toe af en kies vaak gewoon waar ik zin in heb die dag. We zullen zien welke van de twee het wordt met kerst!

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
Huissokken, lippenbalsem en mijn fototoestel. December is de maand waarop ik nog een keer mijn fototoestel onder het stof vandaan haal om vele familiekiekjes te maken. Zo maak ik elk jaar traditie getrouw een foto met mijn zusje bij de kerstboom. Het is zo grappig om dan te zien hoeveel je veranderd in één jaar! Daarna verdwijnt mijn fototoestel vaak weer tot het zonnetje zich laat zien in maart/april. Oeps!

Wat is je favoriete winterdrankje?
Thee! Ik drink elke dag wel een kopje thee. Vooral nu ik bij HEMA stage loop drink ik bekers weg op een dag! Mijn favoriete smaak? Herfststorm. Al kan een kopje groene thee met citroen smaak, bosvruchten en winterglow er ook wel in.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Misschien heel gênant om te zeggen maar ik ben niet zo’n filmkijker. Ik vind films altijd wel prima maar heb nooit echt een favoriet. Oke, op ‘My sisters keeper’ na dan, die heb ik ontelbaar vaak gekeken. Laatst heb ik met mijn zusje wel ‘The Polar Express’ gekeken en we hebben er enorm om kunnen lachen. Oh én je kunt ‘Home alone’ natuurlijk ook niet vergeten als je het over kerst hebt.

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Om eerlijk te zijn houd ik niet zo van snoep. Zo ben ik ook geen fan van pepernoten, schuimpjes of andere zoetigheden van sinterklaas. Een chocoladeletter wil er dan nog wel in maar dan moet ik er wel zin in hebben. Ik houd zelf meer van hartig eten en verlang de hele maand december weer naar het overheerlijke kerstdiner op eerste kerstdag, VANDAAG! :D

Wat is je ultieme kerstlook?
Ik vind het leuk om drie keer per jaar mijn 88-pallete erbij te pakken. Dit doe ik dan ook met kerst, oud op nieuw en carnaval. Mijn kerstlook dit jaar heeft een keer geen knalkleuren op mijn ogen maar wel donker rood op mijn lippen. Wat het precies gaat worden zullen jullie vandaag vanzelf zien. Ik zal in ieder geval vast een foto posten op instagram!

Wat is je favoriete kerstnummer? Oeh, ik heb eigenlijk meerdere favorieten! Voor het ultieme kerstgevoel ga ik toch echt van ‘Why couldn’t it be christmas’ van Bianca Ryan. Daarnaast vind ik ‘Shake up the happiness’ ook echt een superleuk nummer. Vooral van de clip krijg je dat ultieme kerstgevoel!

Wat zijn je goede voornemens?
Zonder twijfel het meest genomen voornemen, sporten! Ik heb nu een half jaar bijna niets gedaan betreft sporten dus het is tijd om daar na mijn stage verandering in te brengen. Voor de rest hoop ik de positiviteit, het geluk en de goede periode door te kunnen trekken in het nieuwe jaar!

Liefs, Sophie

Wat vind jij altijd het mooiste aan de maand december?

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge