10 dingen die je nog niet weet over mij!


Nou ja zeg! Het is alweer een jaar geleden dat ik jullie iets meer liet weten over mijn leven dan de alledaagse dingen. Toen schreef ik namelijk een artikel met negen feitjes die je nog niet wist. Tijd om jullie deze keer weer een hoop te vertellen over mij. Wist je bijvoorbeeld dat ik bijna altijd de jongste ben?

1. Ik ben bijna altijd de jongste. Zoals ik net al zei, vaak ben ik de jongste in het gezelschap. Dit komt omdat ik pas in augustus jarig ben en iedereen waarmee ik om ga vaak van te voren al verjaard. Ook vind ik het fijner om soms met mensen op te trekken die iets ouder zijn. Dit komt omdat zij vaak meer levenservaring hebben en op die manier iets serieuzer in het leven staan, daar houdt ik wel van! Ook dit jaar zal ik dus (hopelijk) afstuderen als ik 20 ben! Zo jong!

2. Ik ben enorm breed geïnteresseerd. Zo kun je met mij een gesprek voeren over de politiek, de ene voetbalwedstrijd, vliegtuigen en dagelijkse dingen. Het maakt me niet, ik vind alles interessant! Vooral als het een onderwerp is waar ik nog niet zoveel van af weet. Tell me more!

3. Nederlandstalige muziek is mijn guilty pleasure! Ik kan er niks aan doen, maar ik wordt vrolijk van de muziek van Nick en Simon, Guus Meeuwis, Marco Borsato en ga zo maar door. Dat ik dus volgend jaar bij Vrienden van Amstel Live ben vind ik dus heeeeeel leuk!

4. Ik kan Nederlandse rap en hiphop niet uitstaan. Lekker tegenstrijdig op die vorige, maar die Nederlandse muziek van Ronnie Flex vind ik dan weer vreselijk! Net als Typhoon en Broederliefde, gewoon niet helemaal mijn genre. Die sla ik dan ook het liefste over op Spotify.

5. Ik kan niet tegen een berg kleren in een winkel. Ik heb echt de neiging om in de winkels met een weide boog om van die tafels heen te lopen, die vol liggen met kleren. Bah, als het nou nog netjes opgestapeld was, maar vaak is het gewoon een grote berg. Daar ga ik dus écht niet graaien in de hoop dat daar iets fatsoenlijks bij zit in de juiste maat.

6. Ik kan heel erg zuinig doen. Eigenlijk geef ik heel weinig om geld, maar bij sommige dingen kan ik het maar moeilijk uitgeven. Zo doe ik vaak wat rustig aan met mijn drinken in een restaurant en vind ik het moeilijk om geld uit te geven als het voor mijn gevoel het geld niet waard is. Zo moet ik écht slikken als ze voor een simpel shirtje meer dan 70 euro vragen! Ik weet niet of het dan wel zo leuk is.

7. Ik heb een afkeer tegen trainingsbroeken. Mensen die zodra ze thuis komen een trainingsbroek aantrekken, ik snap jullie niet! Een spijkerbroek zit echt zo verkeerd nog niet en ziet er een stuk fatsoenlijker uit dan zo’n wijde trainingsbroek. Nou mag je prima van mij een pyjama dag houden, of na een regenbui jezelf omkleden, maar om nou elke dag in zo’n broek rond te lopen zodra je thuis bent. Wat mij betreft een ‘no go’.

8. Dat ik de wekker een uur eerder heb gezet om blogjes te lezen. Twee jaar geleden zette ik elke ochtend mijn wekker om 6.00u om blogjes te lezen. Nou zou ik dat echt nooit meer doen! Zonde van mijn slaap, die blogjes staan er om negen uur ook nog wel. Geen reden voor mij dus om de wekker eerder te zetten. Ik weet nu dus ook wel, dat dat een van de redenen is dat ik wat minder nieuwe bezoekers trek, maar jeetje slaap ben ik toch wel als een heilig dingetje gaan zien ;-) Deden/doen jullie dit ook?

9. Likeurtjes zijn favoriet! Moest ik een jaar geleden nog met mijn ogen knijpen en even een enorm lelijk gezicht trekken bij een slokje van een likeur, is het nu eigenlijk wel een favoriet drankje van me. Licor 43, Tia Maria, Sheridan’s Double, kom maar door! Ik ben altijd wel in!

10. Bij de kapper heb ik er liever te veel dan te weinig af! Ik denk dat bijna iedereen wel die angst heeft dat de kapper je haar veel te kort knipt. Die fase heb ik helaas niet echt gekend. Mijn haar groeit namelijk ZO snel dat ik altijd zeg, liever te kort dan te lang! Ik vind het alleen echt jammer dat mijn haar stijl wordt als het kort is, en gaat krullen als het lang is. Ik wil zo graag kort haar wat krult!

Liefs, Sophie

En nu ben ik dus benieuwd, doe jij dat (nog) wel eens, eerder opstaan om blogjes te lezen?

 

8 comments

 1. Haha, leuk om te lezen! Ik draag thuis elke dag na het eten enzo een joggingbroek.. Ik vind dat gewoon 10x lekkerder zitten dan een spijkerbroek of iets anders + heel vaak kom ik thuis van het sporten, dus dan heb ik het al aan haha ;)

  Ik ben trouwens ook enorm zuinig ^^

  x

 2. Misschien als je je haar wat in laagjes knipt, dat het dan meer gaat krullen? Is bij mij toch zo als het wat korter is! :) Wat een leuke weetjes haha, ik ben ook wel vaak de jongste (mede-augustus-er, jeeej), daar had ik eigenlijk nog niet echt over nagedacht! Enne, ik ben wel echt een lid van de joggingsbroeken-club, hehehe. Da’s echt het allereerste dat ik aantrek als ik thuis ben! Liefs :)

 3. Eerder opstaan om blogs te lezen? Nee zeker niet, slaap is heilig bij mij! Herkenbaar van altijd de jongste zijn en de kapper mag er van mij ook altijd meer afhalen hoor. Nu doe ik het zelf en kan ik het ook zelf bepalen ;)

 4. Ai, hier ook iemand die lid is van de joggingsbroeken-club ;) Oeps. Ik trek altijd mijn pyjama aan van zodra ik thuis kom. Ik vind dat echt 100x beter zitten dan een jeans. En vroeger opstaan om blogjes te lezen? Nee, dat zou ik niet kunnen. Ik lees blogs als ontspanning, tussendoor. Daar wil ik dus geen slaap voor laten ;)
  Sarah schreef onlangs …5x pech op reis

 5. Hahahah neee, ik sta of stond niet een uur eerder op om blogs te lezen. Want net wat je zelf als zegt; die staan er twee uur later of die avond ook nog we op! Wel een leuk weetje en helemaal om te weten dat er dus degelijk wel mensen zijn die dat doen:)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge